AKP’li Vekil İbrahim Aydemir: 'Ekonomik Sıkıntılar Bizimle İlgili Değil'

AKP Milletvekili İbrahim Aydemir, yaşanan ekonomik sıkıntıların sebebinin iktidar olmadığını iddia etti.

Dolar/TL kurunun Türk Lirası karşısında değer kazanması, yaşanan ekonomik kriz ve bunun sonucunda alım gücünün düşmesi ile birlikte toplumdaki herkesin ağzından ekonomi ile ilgili sözler çıkıyor.

Ekonomik kriz tartışmalarına AKP’li isim de katıldı. AKP Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yaptığı konuşmada ekonomik kriz ile ilgili, “Ekonomik olarak sıkıntılar var ama bu bizimle ilgili değil. Herkes söylüyor bunu” ifadelerini kullandı.

Merkez Bankası Faiz Kararını Açıkladı
UKOME Toplantısında, İstanbul'da Ulaşıma Zam Teklifi Kabul Edilmedi
Benzine Bir Büyük Zam Daha!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Asın Bayrakları: Türk Tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, British Fashion Awards Gecesinde Vanguard Ödülü Aldı!
Ahmet Çakar, Zorbay Küçük, Mert Hakan Yandaş: İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Bahis Açıklaması
Milli Eğitim’den Bir Yeni Değişiklik Daha: Okula Başlama Yaşı Yeniden Değiştiriliyor!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
16.12.2021

Yeter artık insanların aklı ile ..şşak geçtiğiniz be! Ulan 20 senedir iktidarda olan, bu ülkeyi yöneten siz değil misiniz? Tüm bu sıkıntıların, buhranın tek sebebi siz ve sizin mantık dışı yönetim şekliniz! Yeter! Sıçıp sıvadınız bari insanları ahmak yerine koymayın!

16.12.2021

Sivaniyor

16.12.2021

Doğru söylüyor. İçinde bulunduğumuz bu durum tamamiyle benimle ilgili. Yüce milletimiz beni affetsin.

TÜM YORUMLARI OKU (16)