AKP'li Vekil, Enes Kara'nın Ölümü İçin 'Dış Güçlerin Oyunu' Dedi

AKP Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil, cemaat evinde uğradığı baskılar sonucunda intihar eden Enes Kara'nın ölümünü 'dış güçlere' bağladı. 

TBMM’de basın toplantısı düzenleyen AKP'li Karahocagil, gazetecilerin Enes Kara ile ilgili bir sorusuna “Böyle baskılar doğru değil. Cemaatlere mal etmek de doğru değil. Cemaatlerde bir tane oluyorsa, ailelerde onlarca oluyor. Kumar oynayan, içki içen ailelerde onlarca oluyor. Onlar hiç gündeme gelmiyor ama burada Enes Kara üzerinden cemaatlere, Müslümanlara vurma gayreti içerisinde. Tek amaç, ‘Müslümanlara nasıl vururuz’un hesabı. Biz, bunu, gençlerimize ‘Dış güçler’ deyince de biraz zorlarına gidiyor ama bu bir gerçek. Dış güçlerin ülkemiz içindeki oyunları' dedi.

Cemaat Yurdunda Kalan Tıp Fakültesi Öğrencisi Enes Kara Arkasında Bir Video ve Not Bırakıp İntihar Etti
Enes Kara'nın Babasından 'Nur Cemaati' Açıklaması: 'Kimseden Şikayetçi Değiliz'
Enes Kara Haberi Nedeniyle Görevden Alınan Gazeteci Anlattı: 'Seni Katlederiz'
Aile Bakanlığı ve Enes Kara'nın Babasının Talebiyle Haberlere Erişim Engeli Getirildi!

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
13.01.2022

Evet mesela ben ay sonunu zorla getiren bir dış gücüm. Herkes dış güç bir tek siz iç güçsünüz. Ya bir defa hatalıyız dediğinizi göreyim ya. Bir cemaat ki vaktiyle yediğiniz içtiğiniz ayrı değildi tuttu bu cemaat kendi f16 uçağımızı alıp kendi meclisimizin üzerine bomba attı. Bir ülkenin başına daha kötü ne gelebilir? Hepimiz dış gücüz bi siz iç güçsünüz. Yeter bir defa suçluyuz deyin ya. Geçmişte çoluğu çocuğu cemaatlerin kucağına nasıl attıysanız yine atıyorsunuz.

13.01.2022

Cemaatlerin müslümanlık olmadığını ne zaman anlayacaksınız acaba?siz varken müslümanlığa zarar verecek başka kimseye gerek yokki zaten.

13.01.2022

bu dış güçler sizi böyle sürekli yeniyorsa siz ne işe yarıyorsunuz?bir kerede şu dış güçleri yenin şamar oğlanı oldunuz.

TÜM YORUMLARI OKU (29)