AKP’li Şamil Tayyar: 'Milletin Aklıyla Dalga Geçen İfadelerden de Uzak Durmalıyız'

AKP MKYK Üyesi Şamil Tayyar, 'Gelir arttırıcı önlemler için kesenin ağzını açmalıyız. Milletin aklıyla dalga geçen ifadelerden de uzak durmalıyız' düşüncesini dile getirdi.

Tayyar Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 'Canı yansa da çalkantılı sürece rağmen sağduyusunu kaybetmeyen, marjinal grupların tahriklerine kapılmayan aziz milletimize borcumuz var. Gelir arttırıcı önlemler için kesenin ağzını açmalıyız. Milletin aklıyla dalga geçen ifadelerden de uzak durmalıyız. Birlikte başarmalıyız.' ifadesini kullandı.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

En Düşük Emekli Maaşı İçin SGK Uzmanından Çok Konuşulacak Tahmin
Arnavutluk'un Yapay Zeka Bakanı Rüşvet Aldığı İçin Görevden Uzaklaştırıldı İddiası Ortalığı Karıştırdı
Milli Eğitim’den Bir Yeni Değişiklik Daha: Okula Başlama Yaşı Yeniden Değiştiriliyor!
YORUMLAR
24.11.2021

Kese? Hangi kese? Merkez bankası rezerveri -39 milyar aq. Hangi parayı piyasaya süreceksiniz.

24.11.2021

Şimdimi anladınız amk

En azından üzerinde sigara gibi uyarısıyla geliyor. "BİZİ DİKKATE ALMAYIN" "AKP'YE OY VERMEK İLERİDE CİDDİ SAĞLIK SORUNLARINA NEDEN OLABİLİR" "AKP YANDAŞI OLMAK SİZE VE ÇEVRENİZDEKİLERE CİDDİ ZARARLAR VEREBİLİR" gibi uyarıları da yapıştırırlarsa üzerlerine mis gibi olur.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ