Onedio Logo

AKP'li Özlem Zengin, Protestosu Yürüyüşü Düzenleyen Üniversiteliler Hakkında Bazı İddialarda Bulundu

Kapak Görseli

Ekrem İmamoğlu'nun önce diplomasının iptali, ardından gözaltına alınmasından sonra ülkede sular durulmadı. Haberin alındığı ilk andan itibaren halk sokağa döküldü. Önce Vatan Caddesi'nde toplanan kalabalık ardından Saraçhane'ye taşındı. Önce diplomayı iptal eden İstanbul Üniversitesi'nin öğrencileri tarafından eylem başlatılırken, ülkenin pek çok üniversitesinde öğrenciler ayaklandı. 

AKP'li Özlem Zengin, bu protestolarda yer alan üniversiteli öğrenciler için bazı iddialarda bulundu. “Sınıfları basıp öğrencileri zorladılar, sınıfta oturanlara Tayyipçiler dediler.”. diyen Zengin'in sözleri gündem oldu.

Buradan izleyebilirsiniz;

Kendisini Galatasaray Üniversitesi'nden bir öğrencinin aradığını ve yaşananları anlattığını söyledi.

Kendisini Galatasaray Üniversitesi'nden bir öğrencinin aradığını ve yaşananları anlattığını söyledi. Görseli

Öğrencilerin sınıfları basıp öğrencileri eyleme çağırdığını, gelmeyenlere ise 'Tayyipçiler' dendiğini söyledi.

Pek çok üniversitede eylemler devam ederken, Zengin'in iddiaları kısa sürede gündem oldu.

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Osman Gökçek CHP'li Vekillerin Protestosu Sırasında Video Çekti: "CHP'lilerde Yeni Huy Gelişti"
Galatasaray Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof.Dr. Cem Özatalay Öğrencilerin Başlattığı Eylemde Konuşma Yaptı
Ekrem İmamoğlu'na Destek İçin Saraçhane'ye Giden Bir Öğrenci Bir Yandan Raporunu Yetiştirmeye Çalıştı

Popüler İçerikler

Özgür Özel Tüm Türkiye’yi Sokaklara Davet Etti: “Bu Akşam 81 İlde”
Özgür Özel Tüm Türkiye’yi Sokaklara Davet Etti: “Bu Akşam 81 İlde”
Ekrem İmamoğlu'nun Babası Sessizliğini Bozdu: ''İftira Atanlara Artık Müslüman da Diyemiyorum''
Ekrem İmamoğlu'nun Babası Sessizliğini Bozdu: ''İftira Atanlara Artık Müslüman da Diyemiyorum''
400'e Yakın Sanatçı, Ekrem İmamoğlu'na Destek Bildirisine İmza Attı!
400'e Yakın Sanatçı, Ekrem İmamoğlu'na Destek Bildirisine İmza Attı!
YORUMLAR
20.03.2025

Öğrenci aramış da zorbalığa uğramışlar da.. Geçin bu zırvalıkları. Diktatörlüğünüze karşı aklı, vicdanı, vatan sevgisi olan herkes ayaklandı. İstenmiyorsunuz!

20.03.2025

o zorba o diktatör 24 yıldır halkın oyu ile başkan . seve seve olmazsa dike dike biat edeceksiniz

20.03.2025

Kabataş yalancıları bu sefer fantezi yapmamış.

20.03.2025

Soylu hakkında da 148 tane iddia var, yasaların işlediğini, savcıların araştırdığını, hukukun sorguladığını görmedik sayın Zengin ? Melih'in küçük jelibonu Omsancığınızın Zarrab'tan aldığı 30 milyon euro var belgelerini sundu Aykut Erdoğdu, orada da bir hukuksal hareket yok, küçük Cinali'nin manadasına kaçırdığı milyar dolarla ile ilgili de iddialar var ama her ne hikmetse """ tarafsız yargı """" onlara GIK diyemiyor.

TÜM YORUMLARI OKU (31)