AKP'li Mustafa Varank'tan Ekrem İmamoğlu Paylaşımı: "3. Sınıf Kasaba Müteahhiti"

AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varank, “yolsuzluk” soruşturması kapsamında tutuklanan CHP Cumhurbaşkanı adayı ve görevden uzaklaştırılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için yaptığı paylaşımda muhalifler için, “Emin olun, siz bile bu 3. sınıf kasaba müteahhitinden daha iyisine layıksınız.” ifadelerini kullandı.

23 Mart’tan beri cezaevinde olan Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanması gündemin ilk sıralarındaki yerini koruyor.

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve görevden uzaklaştırılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yolsuzluk soruşturması kapsamında yakın çalışma arkadaşları ile birlikte tutuklanmıştı.

İmamoğlu’nun tutuklandığı soruşturma kapsamında, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ve Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin de tutuklanmıştı.

AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varanks sosyal medya hesabından Ekrem İmamoğlu ile ilgili paylaşımda bulundu.

Soruşturmada Ali Nuhoğlu’nun itirafçı olduğunu hatırlatan Varank, muhalif seçmen için, “Emin olun, siz bile bu 3. sınıf kasaba müteahhitinden daha iyisine layıksınız.” açıklamasında bulundu.

Mustafa Varank’ın paylaşımı 👇

twitter.com

'Ali Nuhoğlu itirafçı olmuş; ne demiştik hatırlatayım:

Sevgili Muhalifler,

Ekrem İmamoğlu, 2017'de aldığı evin önündeki villaları İBB'den milyarlarca lira ihale verdiği arkadaşına satın aldırıp, seçim öncesi yok pahasına açıktan zimmetine geçiren.

Seçim sonrası, mülkünün önü bir daha kapanmasın, değeri düşmesin diye evinin önündeki şahıs arsasını 156 milyon liraya İBB kasasından kamulaştıran.

Pervasız bir hırsızdır.

Emin olun, siz bile bu 3. sınıf kasaba müteahhitinden daha iyisine layıksınız.'

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Bayram Öncesi Yollarda Radar İsyanı: İçişleri Bakanlığı Tüm İllerdeki Radar Noktalarını Açıkladı
Yeni İnfaz Yasası Meclis'ten Geçmişti: Cezaevlerinden Tahliyeler Başladı
Kızını, Babasına 43 Dakika Geç Götürdüğü İçin Hapse Giren Anne Şimdi de Velayeti Kaybetti
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Asın Bayrakları: Türk Tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, British Fashion Awards Gecesinde Vanguard Ödülü Aldı!
İsrail'in Eurovision'da Men Edilmediği Açıklandı: 5 Ülke Eurovision'dan Çıktığını Açıkladı
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın Boşanmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Devreye Girdiği Ortaya Çıktı
YORUMLAR
05.06.2025

Konuştu 3. sınıf kasaba muhtarının 3. sınıfa giden oğlu!

05.06.2025

Ülkedeki Türklere "muhalif" denmesi de bayağı ilginç aslında.

Dedi dürzünün ana santral merkezi.

TÜM YORUMLARI OKU (21)