AKP'li Mücahit Birinci'den Öcalan Gündemi Sonrası Özeleştiri: "Özgür Özel Deseydi İnce Kıyıma Başlamıştık"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda 'çözüm süreci' ile ilgili terörist başı Abdullah Öcalan'a yaptığı çağrı gündeme bomba gibi düştü.

Bahçeli, terörist başı Abdullah Öcalan için "Şayet tecridi kaldırılırsa gelsin, TBMM’de DEM Parti toplantısında konuşsun. Terörün bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın" ifadelerini kullandı.

Eski AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Mücahit Birinci, Bahçeli'nin konuşmasının ardından dikkat çeken bir mesaj paylaştı.

Birinci, "Şu da bir gerçek. Biz bugün Sayın Bahçeli'den işittiklerimizi, Özgür Özel'den falan işitseydik, ince kıyıma başlamıştık" ifadelerini kullandı.

AKP'li Mücahit Birinci'nin paylaşımı 👇

Birinci ayrıca kendisine gelen eleştirel bir yorum sonrası bu durumun Bahçeli'nin toplumsal kredisi ile alakası olduğunu da ekledi 👇

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hadi buyrun yorumlara 👇

Bahçeli Sonrası Özgür Özel'den Çözüm Süreci Açıklaması: "El Yükseltiyorum, Kürtlere Devlet Teklif Ediyorum"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fethullah Gülen'in Ölümü İçin İlk Açıklama!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisinde Kazanan Çıkmadı: 1-1
TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!
Mustafa Destici'nin "İşe Alırken Evlilere Öncelik Verilsin" Önerisine Gelen İronik Yorumlar
YORUMLAR
22.10.2024

Devlet Bahçeli'nin toplumsal kredisine -artık neyse o- güvenerek bu açıklama "yaptırıldı" o zaman.

22.10.2024

milliyetçiler tepki göstermesin diye onun üzerinden yaptırılıyor ama milliyetçiler eskisi gibi mhp nin altında değil sadece. bu hamleler ülke açısından yanlış olduğu kadar siyasi açıdan da yanlış. tayyip bu salaklığı yapacak adam değil aslında ama göremediğimiz bir şeyler var

22.10.2024

Merhaba

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ