AKP'li Milletvekili FETÖ'yü Amerika'da Ziyaret Ettiğini İtiraf Etti: 'Siyasette Yükselmek İçin'

AKP Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can'ın partisinin il başkanlığında yaptığı konuşmada Fethullah Gülen'i işaret ederek, 'Arkadaşlar ben Amerika'ya gittim. Ziyaret ettik. 17/25 Aralık arifesinden önce gerek siyasette, gerek ticarette, gerekse bürokraside yükselme o yolla oluyordu' dedi.

Sözcü gazetesinden Halil Ataş'ın haberine göre, sosyal medyada AKP Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can’a ait bir dikkat çeken bir videosu yayımlandı. Videoda FETÖ lideri Gülen’e işaret eden AKP’li Can’ın itirafı sosyal medyada tartışma yarattı.

'Yükselme o yolla oluyordu'

AKP Kırıkkale  İl başkanlığında konuşan Can, “Arkadaşlar ben Amerika’ya gittim. Ziyaret ettik. 17/25 Aralık arifesinden önce gerek siyasette, gerek ticarette, gerekse bürokraside yükselme o yolla oluyordu” ifadeleri dikkat çekti.

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
Wanda Nara Yetişkin İçerikleri Sitesiyle Anlaştı: Mauro Icardi’nin Eşi Wanda Nara +18 İçerikler Üretecek
YORUMLAR
13.02.2022

Vatansızlarda şöyle bir arsızlık var, insanlara FETÖ'cü ithamı attıkları zaman kendilerinin aklandığını ve siyasi tarihin değiştiğini zannediyorlar. Yok öyle bir şey. Tarihin görüp görebileceği en büyük organize (parti, seçmen, medya) hain ordususunuz.

13.02.2022

biliyoruz bunları, asıl fetöcüleri ve fetönün nasıl güçlendiğini çok iyi biliyoruz, devlet kurumlarını ele geçirilmesine yardımcı olanları da çok iyi biliyoruz. onların da yargılanma zamanı gelecek

13.02.2022

Yükselmek için elini eteğini öptüğünüzle böyle kavgalıysanız, ekmeğini yeyip suyunu içtiğiniz vatanınızın a…a koymuşsunuzdur çoktan.

TÜM YORUMLARI OKU (17)