AKP'li Kurtulmuş: 'Elektrik Faturaları Bir Günde Bu Noktaya Gelmedi'

AKP Genel Başkan vekili Numan Kurtulmuş, elektrik faturalarıyla ilgili 'Elektrik faturaları meselesinde şunu görmek lazım. Elektrik faturaları bir günde 'Hadi bakalım elektrik faturalarını arttıralım' denildiği için bu noktaya gelmedi' açıklamasını yaptı.

Kurtulmuş, Kanal 7'de yayınlanan 'Başkent Kulisi' programında Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sorularını yanıtladı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Siyasetle ilgili soruları yanıtladıktan sonra 'elektrik faturaları ne olacak?' konusuna da değinen Kurtulmuş, 'Elektrik faturaları meselesinde şunu görmek lazım. Elektrik faturaları bir günde 'Hadi bakalım elektrik faturalarını arttıralım' denildiği için bu noktaya gelmedi. 2021 yılı içinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti Hazinesinden milletin, yani bizlerin harcadığımız doğalgaz faturalarının yüzde 75'ini, elektrik enerjisinin yüzde 25'ini devlet ödedi. Bu olağanüstü yüksek bir destekti. Geçtiğimiz yıl verilen destek 100 milyar TL civarında bir destektir.' ifadelerini kullandı.

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
14.02.2022

Haklısınız yaklaşık 7300 günlük emeğinizin sonucu :)

14.02.2022

Sokacak laf bırakmadınız.Biz yorulduk siz yorulmadınız

14.02.2022

o paralar kimin cebine gidiyor? devlet destegi ayagina beceriksiz ozellestirmelere oluk oluk paralar akiyor. bunu da millete sosyal devletiz diye yedirmeye calisiyorlar. faturami odeyecegine enflasyonu dusur dovizi dusur.

TÜM YORUMLARI OKU (12)