AKP'li Karacabey Belediyesi'nin Sosyal Medya Hesabından Yaptığı Skandal Paylaşım

AKP'li Karacabey Belediyesi'nin Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne ait Facebook hesabından pazar artıklarını toplayan vatandaşlar paylaşıldı. Fotoğrafa yazılan not tepki çekti. 

Detaylar içeriğimizde;

Bursa'ya bağlı AKP'li Karacabey Belediyesi'nin Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne ait sosyal medya hesabından tepki çeken bir paylaşım yapıldı.

Belediyenin hesabından "İlçemizde bulunan Ömer Matlı Kapalı Pazar Yeri Salı Pazarı sonrası temizlik yapılmıştır" notuyla pazar artıklarını toplayan vatandaşların fotoğrafı yayınlandı.

Bu skandal paylaşımın ardından da insanlar "Vatandaşla alay ediyorlar" diyerek tepki gösterdi.

@mkirikkanat

@ByVanir

@__met

@cemkrnak

@uykukardesim1

Belediye Başkanı Ali Özkan ise "Pazar sonrası pazarcı esnafının geriye bıraktığı çürük gıdaları temizlik görevlileri topladı" diyerek kendisini savundu. Ardından da paylaşım silindi.

Yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Jahrein'in Cemaat Yurtlarında Kalan Öğrencilerle İlgili Yaptığı Olay Paylaşım Tartışmaya Neden Oldu!
Denizli'de Tartıştığı Erkek Arkadaşı Tarafından Katledilen Şebnem Şirin'in Ardından Yükselen Tepkiler
Yaşam Standartlarımızın Giderek Düştüğünü Anlatan Kullanıcının Yaptığı Tokat Gibi Paylaşım Sizi Epey Sarsacak!

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
27.10.2021

bu akpliler fantastik filmlerdeki şekil değiştirici yaratıklar gibi. insan görünümünde bi canlı türü ama kesinlikle insan değil.

27.10.2021

Esas fantastik olan hala destek bulmaları

27.10.2021

Hiç kızmadım bu kez, öyle g*te böyle y**rk...vermeyin kardeşim oyunuzu, dalga geçilenler aaaa fotoğrafımızı koymuş belediye diye sevinir bile...kızan, dert eden biz oluyoruz....hiiiçç... kasımpaşa valla...gülen emojiye ben tıkladım, canınızı bir de ona sıkmayın kim tıkladı diye.

28.10.2021

çok çok doğru

27.10.2021

Chicago Üniversitesi’nden bir Nörobilimci 6-7 sene önce aralarında Kanada, Çin, Ürdün ve Türkiye’den de ailelerin olduğu bir çalışma yapmış. Ailelerin yaşları 5 ila 12 yaşında değişen çocukları ile yapılmış bu araştırma, amaç din ve altruizm arasındaki bağlantıyı incelemek. Sonuçlar hiç şaşırtıcı değil 20 yıldır bu ülkede yaşananları gördükten sonra; Din ve ahlakı gündelik hayatlarında referans alan ailelerin çocuklarının bencil, şiddete eğilimli ve kötücüllüğe yatkın olduğu, gündelik hayatlarında vicdanı referans alan ailelerin ise seküler/laik aileler oldukları ve çocuklarının da paylaşımcı, barışçıl, eğitimle ilgili ve iyiliği isteyen çocuklar oldukları görülmüş. Çıkan sonuçlar bu ülkede neden bu kesimin böylesine vicdansız olduğunu , hele birde ellerinde güç olduğu zaman kitlesel kötülük yapabildiklerini çok güzel anlatıyor.

27.10.2021

Kendilerine herhangi bir yaptırım uygulanmayacağını bilme rahatı ile ve kendi çıkarlarına negatif bir etki olmayacağının bilinci vicdansızlıkta sınır tanımayacaklarını 20 yıldır binlerce örnekle bize gösterdiler pişkin pişkin

TÜM YORUMLARI OKU (17)