AKP'li Kahramanmaraş Belediyesi'nde Bir Personel 4 Yıl Boyunca İşe Gitmeden Maaş Almış

AKP'li Kahramanmaraş Belediyesi’ne 2016 yılında uzman olarak işe başlayan Selda Umur Göker'in ayrılıp farklı şehirlerde çalışmasına rağmen belediyeyle ilişiği kesilmedi. Göker, belediyeden 4 yıl boyunca 6 bin 500 TL maaş almaya devam etti.

AKP'li Kahramanmaraş Belediyesi'ne bağlı Akbel şirketine 2016'da iş güvenliği uzmanı olarak alınan Selda Umur Göker, 4 yıl farklı şehir ve şirketlerde çalışmasına rağmen AKP'li belediyeden 6 bin 500 lira maaş aldı. Belediyenin iş güvenliği ihalesini geçen yıl farklı bir şirket kazanınca Göker'in durumu ortaya çıktı.

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre Göker'in çıkışı verilmeden önce ‘iş güvenliği uzmanı' olarak görünen meslek kodu da ‘koordinatör' olarak değiştirildi. Meslek kodu değiştirilmeden bir gün önce işten çıkartılıp geri alındı. Göker'in AKP'li yöneticilerle arkadaşlığı da dikkat çekiyor. Belediyeye iş güvenliği hizmeti veren firmada çalışan Veysel Debgici, AKP'li il Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici'nin kardeşi. Göker, AKP Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz'un yakın arkadaşı ve sosyal medyada ikili fotoğrafları var.

Kamu Bankaları Kredi Faizlerini İndirdi!
'İstenmeyen Adam' Krizi: 10 Ülke ile Ekonomik İlişkiler Ne Durumda?
Emlakçılar Konut Fiyatında 'Çok Büyük Artış' Bekliyor

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Fenerbahçe Şampiyonluk Yarışında Ağır Yara Aldı, Icardi ve Galatasaray'dan Gönderme Geldi
YORUMLAR
25.10.2021

oy oy oy maşallah :) kendileri işe gitmeden maaş alsınlar , sonra gençlerimiz iş beğenmiyor desinler , hamdolsun.

Bunlar bildiklerimiz bir de bilmediklerimiz var!

Haberde şaşırılması gereken tek şey ''Bir personel'' ibaresi. Herkes son derece emin ki bu şekilde milleti soyan tek bir personel değil.

TÜM YORUMLARI OKU (4)