AKP'li Dağ'dan Yeni Ekonomik Açılım: 'Yanan Ağaçlar Mangal Kömürü Olarak Ekonomiye Kazandırılacak'

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Seferihisar'daki orman yangınları sonucu zarar gören ağaçların kesilip 'mangal kömürü olarak ekonomiye kazandırılacağını' söyledi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 23 Ağustos'ta otluk alanda başlayan ve park halindeki araçlara sıçrayan yangının meydana geldiği İzmir'in Seferihisar ilçesindeki Ekmeksiz Plajı bölgesinde incelemelerde bulundu.

'İmara açılmayacak'

Dağ, incelemelerinin ardından yaptığı yazılı açıklamada, mağduriyet yaşayan vatandaşların sorunlarının çözümü için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

'Her orman yangınında olduğu gibi bu yangının ardından da bölgenin imara açılacağı yönünde dedikodular üretildiğini' belirten Dağ, bu söylemlerin 'manipülasyon' olduğunu ve yapılanları gölgeleme amacını taşıdığını ifade etti.

Dağ, yanan ormanlık bölgenin akıbetinin ne olacağını şöyle açıkladı:

'Yangının gerçekleştiği alanda zarar gören ağaçlar, sonbaharda kesilecek ve mangal kömürü olarak kullanılması için ekonomimize kazandırılacak. Bölgede ise yeşillendirme faaliyeti gerçekleştirilecektir. Aynı zamanda yangın çıkan alanın yakınında yer alan makilik arazide de yeni fidanların dikimiyle yeşillendirme yapılacaktır.'

Dağ'ın 'mangal kömürü olacak' açıklaması sosyal medyanın gündeminde👇

Popüler İçerikler

Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
"Seçimi Murat Kurum Kazanacak" Diyen Astrolog Nuray Sayarı Kendisine Yanlış Doğum Bilgisi Verildiğini Söyledi
YORUMLAR
08.09.2020

Akp de zeka aranmaz skip geçin

08.09.2020

Ve Türkiye mangal kömüründe dünya lideri olur, mutlu son. Teşekkürler Akepe (g*tüne koyayım Akepe).

08.09.2020

Bunlar hep böyle milletin geçim derdinden haberdar olmayan, milletle hiçbir bağlantısı kalmamış tipler. Etin kilosu kaç lira olmuş haberin bile yok bundan ve çıkıp mangal kömürü yapmaktan bahsediyorsun. Kim alacak bir ormanlık mangal kömürünü? Mangalda tost mu yapacağız lan?

Pasif Kullanıcı
08.09.2020

kapitalizm gölgesini satamadığı ağacı keser sözünü bu kadar geliştirebilen bir yapılanma yok dünya üzerinde. helal olsun walla nerden ne gelirse kardır mantığıyla bu kadar güzel yok edilebilir doğa

TÜM YORUMLARI OKU (44)