AKP'li Belediye Başkanının 'Hizmet' Sıralaması: Erdoğan'a Verilen Oy Oranına Göre

BirGün'den Uğur Koç'un haberine göre, Ordu’nun Korgan ilçesinin mahallelerine beton yol yapılması için AKP’li Belediye bir ‘hizmet’ sıralaması yaptı. AKP’li Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, hazırladığı listeyi Facebook hesabından “Değerli hemşerilerim, mahallelerimizin beton yol yapılma sıralaması bu listeye göre yapılacaktır. Bilginize” notuyla paylaştı.

İşte o paylaşım 👇

Sıralama Erdoğan'a en çok oy verenden en az verene doğru

Buna göre yol yapımına, 24 Haziran seçimlerinde AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a en çok oy veren mahalleden başlanacak ve en düşük oy veren mahallelere doğru devam edilecek.

Alevi mahallesi sona kaldı

Ordu Korgan'dan bir kare

24 Haziran seçimlerinde Korgan ilçesi genelinde Erdoğan’a verilen oy oranı yüzde 82.8 olarak gerçekleşti.

Listede Erdoğan’a yüzde 97.3 oranına oy veren Terzi Mahallesi en üstte yer alırken ilçedeki tek Alevi mahallesi ise Erdoğan’a verdiği yüzde 16.54 oy oranıyla en sonda yer aldı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
26.06.2018

Ordululara soruyorlar "Ordu'ya havaalanı yapılırsa nasıl faydası olur?" Mikrofon uzatılan on tane fabrikasyon ürünü Ordulu şu cevabı veriyor, "Ordu kalkınır" Bu kadar, bitti. Başka cümle kuramıyorlar. Kalkındı mı Ordu? Fındığın fiyatı 16 senedir yerlerde. 2002'de devlet 2.5 milyon lira fiyat vermesine rağmen tüccar 6 milyon 750 bin liradan alıyordu. Randımanı iyi gelirse 7 milyona kadar yolu vardı. AKP iktidarı 12 sene boyunca tüccarın verdiği fiyatı bile veremedi fındığa! 2006 yılında Erdoğan, Fiskobirlik'ten paralarını alamayan vatandaşlara "Bana mı sordunuz Fiskobirlik'e verirken" dedi. Buna rağmen Ordulu her seferinde Tayyip Erdoğan'a oy verdi. 2019 yılından itibaren en uç köyler bile 90 yıldır doğal kaynaklardan aldıkları suya artık ücret ödeyecek! Lâkin ben Orduluları tebrik ediyorum. Nasıl koydunuz ama!

26.06.2018

bu zaten 16 yıldır ülkenin nasıl yönetildiğinin özeti.. e sonra bu tipler nasıl akp kovalamasın .pastayı yiyen hep onlar zehir zıkkım olsun

26.06.2018

Ak partililer kutuplaştırıcı dillerine geri dönmüşler zaten zorlanıyorlardı seçim boyunca yalandan pembe rüyalar anlatırken. Bunların tamamı bu zihniyettedir ''herkesi aynı kefeye koymayın''cılar gelmesin hiç. Anti-demokratik, Alevi karşıtlığı bunların hamurunda var.

TÜM YORUMLARI OKU (103)