AKP'li Belediye Başkanı Odasını 429 Bin 505 TL’ye Yeniletti

AKP’li Afyonkarahisar İscehisar Belediyesi, başkanlık makamı 429.505,75 TL’ye yenilendiğini açıklandı.

AKP’li İscehisar Belediyesi’nin başkanlık makam odası dudak uçuklatan fiyata yenilenmesi tepki toplarken vatandaşların evine ekmek götürmekte zorlandığı bu dönemde makam odası için böylesi bir masraf yapılması dikkat çekti.

Vatandaşların tepkisine neden olan Belediyenin Facebook hesabından yapılan açıklama ise şu şekilde:

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Süper Kupa, Galatasaray'ı 2-0 Yenen Fenerbahçe'nin Oldu
Bir Gurbetçi, Almanya’da Günlük Asgari Ücretle Neler Alınabildiğini Gösterdi
İstanbul Vapurlarında Çay Simit Devri Kapanıyor: Taze Çay Satışı İptal Edilebilir
YORUMLAR
02.03.2022

Çok büyük paralar yiyorlar. Akla hayale sığmayacak derecede. Halkı sefalete sürükleyip sefa sürüyorlar. Son demleriniz, yiyin yiyebildiğiniz kadar.

02.03.2022

Saraylar var aylık giderleri milyon olan, odalar var 429 bin liraya yenilenmiş çok mu? Savaşta ve barışta her zaman ve her yerde yiyin için harcayın siz hiç birşeyden kesip yaşamayın biz elimizi sokarız o taşın altına. Padişahımız var olsun millet var olur zaten.

02.03.2022

ulen dunyanin neresinde boyle bisey var ya. o oda normal oda olsa calisamiyor mu baskan efendi? para nasilsa milletten geliyor, ye amk. bogazinizda kalsin hirsizlar,

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ