AKP'li Başkan: 'Nutuk Okuyanlar Barda Kafa Çekerken, Kur’an Okuyanlar Göklerde SİHA Uçuruyor'

AKP Ordu Ulubey İlçe Başkanı Süleyman Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda , “Nutuk okuyanlar barda kafa çekerken, Kur’an okuyanlar göklerde SİHA uçuruyor” diye yazdı. Özdemir gelen tepkilerin ardından özür diledi. 

"Millete hakaret ediyor"

Başkan Özdemir’in bu paylaşımı büyük tepki çekti. İlçe Başkanı Özdemir’e CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel de tepki göstererek, “Nutuk ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti kuruluşunun üçüncü yılında, 1926’da uçak fabrikası kurdu. 95 yıl geçmiş, bugün 20 yıldır iktidarda olan güruh ise memleket cayır cayır yanarken bir galon su dökecek uçak bulamadı. Şimdi bu zihniyetin bir ilçe başkanı Nutuk ile Kur’an’ı yarıştırıyor ya, hem Türk milletine hakaret ediyor, hem Müslümanları incitiyor. Millet ıslah etmeden önce Allah ıslah etsin” dedi.

AKP’li Başkan Özdemir, gelen tepkiler üzerine paylaşımını bir süre sonra kaldırmak zorunda kaldı.

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
01.09.2021

Tek rakibimiz Suudiler kepler 22-b gezegenine koloni kurmuştu biz kafayı çeken münafıkların lanetine rağmen siha üretebilmiştik allahtan biz vardık başımıza daş yağmıyor halk yoğun vergiler altında ezilmiyordu.. Nefret kusacak başka argüman bulamamış. Her gün milyonlarca lira ödedikleri Rusya'nın kiralık yangın söndürme uçaklarıyla havadan pudra şekeri! serpseler insan yine de bu kadar aklını satmaz alçalmaz. Boeing ve lockheed martin ceoları da her gün hatim ediyor mübarekler :) Ateisti, hristiyanı da uzaya çıkıyor, starlink uyduları bırakıyor. Senin düz mantığına göre inanç mı değiştirelim. Olay dine bağlılıkta değil pozitif bilimlerde beynini kullanabilmekte. Acaba Sihaları üreten ekibin içinde fondip yapan kaç kişi vardır. Herhalde mühendislerin dünya görüşünü bilse uyuyamaz sihaları şeytan icadı ilan eder. Bir git sor bakayım sonra ensar vakfından konuya devam ederiz. Bu arada ben Hazarfen'i kim idam etti, cumhuriyetin kazanımı uçak fabrikasını kim kapattı ona bakim.

01.09.2021

İktidar değiştiğinde itin götüne sokulması gereken bir yalAKa daha!

01.09.2021

Aynen, asla arabalarda pudra şekeri çekmezler, ensarlarda 40 erkek çocuğuna tecavüz edip lgbti'ye karşı çıkmazlar. Her şey Nutuk okuyanların yüzünden, YERSEN.

TÜM YORUMLARI OKU (57)