AKP'li Başkan Ankara'yı Milyonlarca Lira Zarara Uğratan Ankapark İçin 'Milli Servet' Dedi: 'Sahip Çıkılmalı'

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi AKP Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, 111 milyon lira zarara neden olduğu belirtilen Ankapark için “Milli servet” dedi ve ‘sahip çıkılması’ gerektiğini savundu.

Geçtiğimiz gün Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Başkan Mansur Yavaş, Melih Gökçek döneminde yapılan israfları açıklamış ve şu anda harabe durumunda olan Ankapark'a değinmişti. AKP Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ise Ankarayı zarara uğratan Ankapark için bir açıklama yaptı.

'Emanete sahip çıkılmalı'

Eleştirilerle ilgili Sözcü’den Saygı Öztürk’e konuşan AKP’li Köse, şunları kaydetti: 

Ankapark milli bir servet. Yatırım yapılmış. Yapılması gereken, emanete sahip çıkılmasıdır. Büyükşehir belediyesinin burayı işletebileceğini ve vizyon katacak hale dönüştürebileceğini düşünüyoruz. Ankapark’ı hayalet parka dönüştürmeyelim, burayı ayağa kaldıralım.”

'Geçmiş geçmişte kaldı'

Köse, Yavaş'ın geçmiş dönemlerde yapılan zararları anlatması hakkında da geçmiş geçmişte kaldı diyerek şöyle konuştu:

'Faaliyet raporunda üç saat sunum yaptı ve hiç sözünü kesmedik. Pazartesi de konuşmamıza izin verilseydi dinleyecektik. Mansur Bey eskiyi anlattı. Biz 'geçmiş, geçmişte kaldı. Varsa geçmişte sıkıntılı durum, suistimal varsa savcılığa başvurursunuz.' Yeni bir şey yapılmadığı için eski konuları gündeme getiriyor.'

Mansur Yavaş, geçmiş dönemde Ankara'da yapılan yolsuzlukları açıklamıştı👇

'Ankapark Türkiye'ye Atılmış En Büyük Kazıktır': Mansur Yavaş, Ankara'daki Yolsuzlukları Tek Tek Paylaştı
Yeni Dönem Başlıyor: Elektrik Dağıtım Şirketlerinin Temsil, Ağırlama ve Seyahat Giderleri Vatandaşa Yansıtılacak
İzmir'de Koronavirüs Aşısı Taşıma ve Depolama Konteyneri Üretildi
Öğretmenden Kan Donduran İtiraf: Oğlunun Nikahı İptal Olmasın Diye Ölümü Bildirmeden, Cesedi Gömmüş

Popüler İçerikler

Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
09.12.2020

Geçmiş geçmişte kaldıysa CHP'ye çamur atmak için neden dünyanın bir toz ve gaz bulutu olduğu dönemlere gidiyorsunuz?

09.12.2020

O paraya uzay çalışmalarına başlanabilirdi, o paraya ciddi bir aşı geliştirme laboratuvarı açılabilirdi bilim adamlarımız hali hazırda var, o paraya milyonlarca m2 büyüklükte alana ekim yapılabilirdi çiftçilik ata mesleğimiz, o paraya yalan hikayesi olan GAP projesinde ciddi adımlar atılabilirdi. O paraya Çin'den ithal edilen binlerce ürünü ülkemizde üretebileceğimiz fabrikalar açılabilirdi. NELER NELER yapılabilirdi. Bunlar dinozor yaptı.

09.12.2020

Çıldıracağım yemin ederim. Yani diyorlarki vurgunu vuran vurdu siz boşverin unutalım. 100 sene önceki depremi bile CHP'ye bağlayanlar, her allahın günü ağızlarından ekmek-tüp kuyruğunu düşürmeyenler gelmişler eski başkanlarına tek laf etmeyip bir şey varsa soruşturun diyorlar. Ahlak, etik, dindarlık gibi tüm değerler artık yok olmuş adamlarda.

TÜM YORUMLARI OKU (44)