AKP'li Aydemir: "Milletimiz 'Şu Sıkıntılı Zamanlarda İyi ki AK Parti Var' Diyor"

Ekonomideki gelişmeleri değerlendiren AKP Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 'Milletimiz 'ne dualı milletmişiz ki şu sıkıntılı zamanlarda iyi ki AK Parti, Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanımız var' diyor.' ifadelerini kullandı.

Bugün bağımsız akademisyenlerden oluşan Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) Mart ayındaki yıllık enflasyonu yüzde 142.63 olarak duyurdu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ise bu oranı yüzde 61,14 olarak verdi. TÜİK'in verdiği bu oran son 20 yılın en büyük enflasyonu anlamına geliyor.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş açıklanan rakamlar için 'Geçmiş olsun' yorumunu yaptı. Diğer pek çok ekonomist de durumun vahametini farklı sözlerle anlattı. 👇

Ekonomistlerin 'İnanılmaz' Enflasyon Yorumları: TÜİK Verilerinde Bile Yükseliş Durmuyor

"Milletimiz 'iyi ki AK Parti var' diyor"

Ekonomide bu gelişmeler yaşanırken Meclis'te bir basın toplantısı düzenleyen Aydemir, martta ihracat rakamlarının, ocak ve şubatta olduğu gibi yine bütün zamanların rekorunu kırdığını söyleyerek 'İnşallah ilerleyen zamanlarda çok daha iyi noktalara varırız. 3 aydır ihracatta eşsiz bir mesafe alındı.' dedi.

Bütün dünyanın enflasyon sıkıntısı içinde bulunduğunu dile getiren Aydemir, 'Dünyadan ayrı değiliz. Dünya ile beraberiz. Bu sıkıntılı hal her tarafa sirayet etti. Yine de buradan yol bulup rahat yürüyen bir ülkeyiz.' diye konuştu.

Devasa yatırımlara dudak büküp küçümseyenlerin hafta sonu Manisa Turgutlu'da belediye binasına ek prefabrik binanın açılışı için sıraya girdiğini dile getiren Aydemir, 'Milletimiz 'ne dualı milletmişiz ki şu sıkıntılı zamanlarda iyi ki AK Parti, Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanımız var' diyor.' ifadelerini kullandı.

Popüler İçerikler

MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
YORUMLAR
04.04.2022

Milletimiz dediği günlük yaptıkları paylaşımlarla maaş alan troller, 3 yerden maaş alan devlet görevlileri, şu twitter'da yer alan Olivia, Son laik bükücü falan. Alınmayın hemen üzerinize.

Pasif Kullanıcı
04.04.2022

Akpliler safları sıkı tutmaya devam edin. Aranızdan ayrılanlar oluyor, şöyle göğsünüzü gere gere dikilin karşımıza. Kendinizi belli edin ki zamanı gelince ayıklamamız kolay olsun.

04.04.2022

Allah belanızı versine ne dersin amca :)

TÜM YORUMLARI OKU (11)