AKP Grup Toplantısında Bir Vatandaş, Erdoğan’a Seslendi: 'Çoluğum Çocuğum Aç, Bana Yardım Edin'

AKP grup toplantısında bir vatandaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına ara verdiği sırada 'Sayın Cumhurbaşkanım... 15 Temmuz'a katıldım diye beni işimden gücümden ettiler. Çoluğum çocuğum aç. Bana yardım edin. Mahkeme kararını tanıyın' diye seslendi.

"Bana yardım edin" 🎥

Vatandaş, “Sayın Cumhurbaşkanım… 15 Temmuz’a katıldım diye beni işimden gücümden ettiler. Çoluğum çocuğum aç. Bana yardım edin. Mahkeme kararını tanıyın” dedi.

Konuşmanın hemen ardından ekranlara Kılıçdaroğlu'yla ilgili bir video yansıtıldı

Salondaki bir görevli vatandaşın yanına gittiği sırada kameranın açısı değişti ve Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarıyla ilgili video barkovizyona yansıtıldı.

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
YORUMLAR
12.02.2020

Amk kendi kendinize yükselttiğiniz tarikatla kendi kendize kavga ettiniz hiç alakası olmayan herkes fetöcü oldu kendileri sütten çıkmış ak kaşık oldu ne iğrenç bir ülkeyiz ya

12.02.2020

en mantıklı acıklama

12.02.2020

Grup toplantılarında davetlilerin maddi durumlarının kontrol edilmesi gerektiğini gösteren durumdur. Reis toplantıda yine şahlanıyoruz gibi atıp tutarken küçük şovlarla imajını çizmeye çalışanlar çıkıyor, error veren destekçilere dikkat etmek gerek. Ulan insanlar kendini yakmaya başlayıp toplu intihar ettiği halde bir şey değişmiyor, çıkıp orada kral çıplak desen ne olur çok ta umurlarındaydı. Neden aç kaldığını sorgulamak yerine bunlardan medet umar karnın doyunca daha sert desteklemeye devam edersin "Herkes iş bulacak diye bir şey yok" hatta "Her üniversite mezunu iş bulacak diye bir şey yok" RTE İstediğiniz kadar medyayı susturun insanları korkutun rakamlarla oynayıp istikrar tabloları çizin artık öyle bir uçurum yaratıldı ki en bendenci insanları bile tencere kaynamadığı için ses çıkartmaya başladı, günleriniz sayılı galiba.

Pasif Kullanıcı
12.02.2020

bekleyin siz daha bunlar iyi günleriz. Bundan bir kaç sene önce birilerinin kılı olan kesimler şimdi böyle çırpınıyorlar. Bu yönetimin sizin önemsediğini mi sanıyordunuz. Siz kullanılmış fikri satılmış kişilersiniz. Sonunuz tabi ki muhteşem olmayacak. Koyun olursanız sonunda kasaba gitmeyi kabul edeceksiniz.

TÜM YORUMLARI OKU (20)