AKP Grup Başkanvekili Açıkladı: Vergi ve SGK Prim Borçlarına Yapılandırma Geliyor

AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, vergi ve SGK prim borçlarının yapılandırılması için çalışma başlattıklarını açıkladı. Muş, düzenlemenin tamamlanmasının ardından Meclis Plan Bütçe Komisyonu'na sunulacağını duyurdu.

AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Meclis’e sunulacak yeni istihdam paketiyle ilgili düzenleme için bugün TBMM’de basın toplantısı yaptı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Muş, vergi ve SGK prim borçlarının yeniden yapılandırılması için çalışma başlatıldığını duyurdu.

Düzenlemenin tamamlanmasından sonra TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nun gündemine getirileceğini belirten Muş, şunları söyledi:

  • “Vergi affı demeyelim de vergi ve SGK prim borçlarının yapılandırma çalışmamız şu an var.

  • Teknik kısımlarını tamamlamaya çalışıyoruz.

  • Kanun teklifimizin görüşmeleri esnasında Plan bütçe Komisyonumuza bunu sunacağız. Geçmişte yaptıklarımız var. Onlara benzer olacak.

  • Teknik kısımlar devam ettiği için, onları komisyon aşamasına bu tekliflerimizi vereceğimiz zaman sizinle paylaşacağız.”

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR

Şirketlerin vergi borcunu silin, futbol kulüplerinin borçlarını görmezden gelin ama iş vatandaşa gelince milletin sırtına eşşek gibi binin, en doğal hakkınız lan devam edin amk.

16.10.2020

Hazinede para kalmadı... Ne toplarsak kardır diyorlar.... ..... Dürüst vergi ve primini ödeyen enayi mi ? .... Reisin döneminde bu kaçıncı af.... ....

16.10.2020

Diyor ki arkadaş: Bodrolu çalışan mallar aynen devam etsin. Şirketler bir sonraki affa güvenerek daşşakları yaya yaya para harcasın. Dev şirketlerin, mal spor klüplerinin, veletleri karı kız peşinde olan patronların, Ferrari ile gezen züppelerin borçlarını silin.. silin amk silin.. vergisini ödeyen şirketler kendisini enayi hissetsin. Sonra onlar da başlasın vergi ödememeye.. Ulan en ufak esnafından en büyük şirketine kadar vergiyi söke söke alsan, ülke düze çıkacak. Belki de vergi oranları düşecek. Kul hakkı denen bir şey varsa DEVLET bu işin en babasını yapan varlık.

TÜM YORUMLARI OKU (11)