AKP Grup Başkan Vekilinin 'Narlıdere Metro İnşaatı Durdu' Sözlerine Işık Hızında Kapak Yapan Tunç Soyer

İzmir’de AKP Grup Başkan Vekili Özgür Hızal'ın Narlıdere Metrosu inşaatındaki çalışmaların durduğu iddiası üzerine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer görüntülü olarak yüklenici firmanın proje müdür yardımcısını aradı.

Gülermak A.Ş. Proje Müdür Yardımcısı Serhan Arda’yı görüntülü arayarak çalışmaların nasıl gittiğini soran İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, böylelikle AKP'li sözcünün sözlerini yalanladı.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
18.04.2022

Sonunda noldu be yarrag diye sormasını isterdim 😂

18.04.2022

Ulan boş bulundum gümledim 😂😂

18.04.2022

kapak sesi fizandan duyuldu

18.04.2022

Kadir Topbaş istifa ettirildiğin yerine gelen Mevlüt Uysal, İstanbul'daki metro inşaatlarının tamamı durdu. İki sene boyunca taş üstüne taş koyulmadı. Buna rağmen 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin adayı Binali Yıldırım %48 oy aldı. Halk iradesi diye böğüren zihniyet, o gün seçimi oldu bittiye getirip yapamadıkları seçim darbesini daha sonra yaptı. AKP'nin faşizme önsöz yazdığı o dönemden sonra bile İstanbul'dan %44'lük bir oy çıkardı. Ekrem İmamoğlu'na takınılan tavırdan millet iradesine verilen değeri görebilirsiniz! Kendilerine oy vermediği için DP'nin izinden gidip İstanbul'u ilçe yapmadıkları kaldı sadece.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ