AKP Genel Merkezi Önünde Toplanan 15 Temmuz Gazileri Darp Edildi

15 Temmuz gazilerinin AKP Genel Merkezi önünde kendileri için yardım paralarının akıbetini sormak için toplandıkları iddia edildi. AKP Genel Merkezi önünde toplanan kişilerden bazıları polis tarafından darp edildi. Yaralılardan bazılarına sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale kameralara yansıdı.

CHP Milletvekili Ali Haydar Hakverdi görüntüleri Twitter hesabından paylaştı 👇

Hakverdi 'An itibariyle 15 Temmuz gazileri AKP Genel Merkezi'nin önünde kendileri adına toplanan paraların hesabını soruyor.' ifadesini kullandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü: "Herhangi bir fiziki müdahalede bulunulmadığı gibi gözaltı işlemi de yapılmamıştır"

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
15.06.2020

Size dokunmasını istemediğiniz yılan size hiç dokunmayacak mı sandınız? İhtiyacınız yokmuş gibi davrandığınız adalete, bir gün herkesten çok ihtiyacınızın olacağını hiç mi düşünmediniz? Görünen o ki düşünmemişsiniz.

15.06.2020

İyi olmuş tiyatro gazilerine kötü bir şey yaptığında ucu bize dokunmuyor diye lafı geveleyip konuyu değiştiriyorlar ölen vardır umarım Türk askerini nasıl öldürdüler dövdüler masum kaç genç onların tiyatrosunda ölmek zorunda kaldı

16.06.2020

Kanına girdikleri, ırzına göz koydukları, işinden, eşinden ve ekmeğinden ettikleri insanların o kadar ahlarını aldılar ki, bu vebal bir polis copuyla sanmam temizlensin. Dilerim kader daha bu dünyada iken adaletini icra etmeye başlar..

15.06.2020

Adalet ve demokrasi herkese lazım olur demiştik. Ucu size dokunmuyor diye erdoğanın eline verdiniz gücü verdiniz gücü. Ucu biraz da size dokunsun :)

TÜM YORUMLARI OKU (57)