AKP'den Hayvan Hakları Yasası Açıklaması: '15 Gün Sonra Sıkıldım, Bunu Sokağa Atayım Olmayacak'

AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, 'Bugün 44 maddelik Milli Savunma Bakanlığı ile ilgili yasa teklifimizi Meclis Başkanlığı'na sunuyoruz. Askerliğini yapmayan milletvekilleri dönem sonunda bu görevleri ifa edecekler' dedi.

Muş ayrıca, Hayvan Hakları Yasası ile ilgili olarak, 'Bir hayvanı sahipleniyorsanız, sorumluluğu yerine getireceksiniz' dedi ve çip sistemini yaygınlaştıracaklarının altını çizdi.

AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, uzman erbaşların yaş haddinin 55 olarak belirleneceğini içeren bir kanun teklifi vereceklerini söyledi.

Muş, 'Bugün 44 maddelik Milli Savunma Bakanlığı ile ilgili yasa teklifimizi Meclis Başkanlığına sunuyoruz. Askerliğini yapmayan milletvekilleri dönem sonunda bu görevleri ifa edecekler' dedi.

'Eğer bir hayvanı alıyorsanız, sahipleniyorsanız, bunun sorumluluğunu yerine getireceksiniz'

Muş, yargı reformu üzerinde çalıştıklarını ve belli bir noktaya geldiğini söyledi.

Hayvan hakları yasasına ilişkin de değerlendirmede bulunan AKP'li Muş, 'Bazı değişiklikler yapılacak. Belli bir noktaya geldi. Bazı sorumluluklar getiriyoruz. 'Bir hayvanı aldım, 15 gün sonra sıkıldım, bunu sokağa atayım'. Bunu yapamayacak. Eğer bir hayvanı alıyorsanız, sahipleniyorsanız, bunun sorumluluğunu yerine getireceksiniz. Çip sistemini yaygınlaştıracağız' dedi.

Ayasofya'da Çıplak Poz Veren Marisa Papen: 'İncittiğim İnsanlardan Özür Diliyorum'
Davul Zurnayla Karşılanmıştı: Cinsel İstismar Sanığının Tahliyesine İtiraz Reddedildi
Kısıtlamalar Esnetilecek mi? Erdoğan'dan Restoran ve Kafe Açıklaması

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
22.01.2021

Bırak şimdi hayvan alacaklara göz dağı vermeyi. Arabasına köpek bağlayıp sürükleyen veya kedilerin bacaklarını kesenlere ne yapacaksınız onu açıklayın.

22.01.2021

bu mu hayvan hakları yasası? işkence edenlere de cezalar olacaktır umarım.

22.01.2021

Eee bakmıyorum diyip bırakamayıp aç bırakacak bakımsız kalacak hapsolacak işkence göre göre ölecek mi hayvan?bu nasıl çözüm?zorunlu kilacaginiz çipleri hayvanı kesip çıkaracak götürüp dağın başına atacak.su soğukta perişan halde aç susuz yatacak yerleri olmayan,göz göre göre ölmeleri ne seyirci kaldıklarınız ne olacak?veterinerler ve üniv.hastaneleri ateş pahası.belediyeler alıp götürüp getirmiyor.ne yaptıkları belli değil.ne yapalım artık yetemiyoruz kahroluyoruz bu nasıl çözüm ya ?ağzımıza bal mi caliyosunuz sözde çözümlerle?yeter ya sıcak evlerinizde arabalarınizda götünüz ayaz görmeden çözüm aranmaz,sokaklara çıkın sadece bir gün aç soğukta ıslak halde gezin o dağ başlarını sanayi sitelerini sokakları bı gorun bakalım.ben yetemiyorum diye hayvanların yüzüne bakamıyorum yüzüne!!

TÜM YORUMLARI OKU (8)