AKP’den Aşırı Sağcı Hollandalı Liderin 'Erdoğan' Paylaşımına Tepki

Wilders dün akşam Twitter’da 'terörist' mesajıyla birlikte bir Erdoğan karikatürü paylaşmıştı.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik buna tepki olarak 'Bu insanlık düşmanı faşistlerin Cumhurbaşkanımıza saldırmasından gurur duyuyoruz çünkü bunlar insanlık adına mücadele eden herkese düşmandırlar. Bunların övdüklerinden olmak utançların en büyüğüdür.' ifadelerini kullandı.

Paylaşımında '#TerroristGeertWilders' etiketini kullanan Çelik, 'Ahlaksız, insanlık düşmanı ve faşist @geertwilderspvv. Bu ahlaksız faşistlerle mücadele etmek insanlık görevidir. Bunlar ne diyorsa insanlık tam zıddındadır.' ifadelerine yer verdi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

"Bu faşistlerle mücadele edeceğiz"

Çelik, şunları kaydetti:

“Cumhurbaşkanımıza saldırmalarının tek sebebi, cumhurbaşkanımızın insanlık adına tavizsiz şekilde mazlumların yanında yer almasıdır. Bu insanlık düşmanı faşistlerin cumhurbaşkanımıza saldırmasından gurur duyuyoruz çünkü bunlar insanlık adına mücadele eden herkese düşmandırlar. Bunların övdüklerinden olmak utançların en büyüğüdür.

Geert Wilders gibi faşistler cumhurbaşkanımıza saldırırken niyetleri Suriye’de, Libya’da mazlumların kanını dökmektir ve Avrupa’da Hitler’in Yahudilere yaptığı zalimliği Müslümanlara yapmaktır. Cumhurbaşkanımız işte bu faşizme geçit vermiyor. Bu faşistlerle mücadele edeceğiz. Bu mücadeleyi insanlık adına yükselteceğiz. cumhurbaşkanımızın bu faşistlere geçit vermeyen mücadelesi, insanlık düşmanlarıyla mücadeledir.”

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
25.10.2020

Kim olursa olsun, ne kadar iyi ya da kötü olsun, yabancı birisi senin ülkenin cumhurbaşkanına hakaret ediyorsa karşısında durmalısın. Hiçbirini sevmem ne akepesi ne cehapesi ama böyle durumlarda sevinen tipler yok mu ha işte alayının...

25.10.2020

Sizin türünüz insana kafayi yedirtir once sen bi dogru ile yanlis arasindaki farki anla. Bizim gençliğimizi mahveden, ulkeyi araplara satan, adalet ve liyakatten uzak, ülkeyi aile şirketine dönüştüren, ulkeyi batıran... adami ben hicbir şekilde savunmam. Sen de bi düşün istersen kimi savunduğunu.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ