AKP'den Aday Olan Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi'ne Atanması Gündemde: #KayyumRektörİstemiyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan 5 Üniversiteye Rektör Atadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Boğaziçi Üniversitesi'ne Prof. Melih Bulu'yu atamasıyla AKP'de siyaset yapmış rektörlere bir yenisi daha eklendi. AKP Sarıyer İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanı olan Bulu, daha sonra AKP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı yaptı. Bulu ayrıca 2015 seçimlerinde AKP'den İstanbul milletvekilliği için aday adayı olmuştu.

Öğrencilerden tepki geldi

Prof. Bulu'nun Rektör olarak atanmasına Boğaziçili öğrenciler tepkili. Boğaziçi Dayanışması, yeni Rektör için kayyum' yorumunu yaptı. Platform tarafından sosyal medyada yapılan paylaşımda, 'Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle okulumuza Melih Bulu'nun kayyum olarak atandığını öğrendik. Boğaziçi öğrencileri olarak demokratik süreçleri tanımadan atanan yandaş rektörleri kabul etmiyoruz.Melih Bulu bizim rektörümüz değildir!' denildi.

Twitter'da #KayyumRektörİstemiyoruz etiketiyle paylaşımlar yapılıyor 👇

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
02.01.2021

Şöyle vasıfsız zibidiler rektör oluyor ve haliyle zibidi tarikatçı oçocukları, hiç ama hiç haketmediği diplomayı alıyor ve Ülkenin eğitim seviyesi git gide daha da düşüyor! Yayında ve yapımda emeği geçen herkesin ta amk!

02.01.2021

Adam 13 yıl çabalamış seçimle bir şey olamayınca atama ile olmuş. Hiç bir şey olamazsan rektör ol demişler. Tam olarak siyasallaştıramadıkları bir kaç üniversite kalmıştı. Boğaziçi bundan böyle Binali Yıldırım'ın arzu ettiği gibi olur.

02.01.2021

Aynisini Hasan Gonen'e yaptilar. AKP'den Eskisehir belediye baskani adayi oldu, secimi kaybetti, bir sonraki sene Osmangazi Universitesi'ne rektor atandi. Rektor seciminde 3. gelmisti. Surekli yapiyorlar bu tarz atamalari liyakatsiz pezevenkler.

02.01.2021

Gurescinin Vakifbank yonetiminde oldugu, bir ulkede bu gayet normal.

TÜM YORUMLARI OKU (15)