AKP'de MYK: Ahmet Davutoğlu, Ayhan Sefer Üstün, Selçuk Özdağ ve Abdullah Başçı'nın Partiden İhracı İstendi

AKP'de bu akşam toplanan Merkez Yürütme Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantı sonucunda Ahmet Davutoğlu, Ayhan Sefer Üstün, Selçuk Özdağ ve Abdullah Başçı Kesin ihraç istemiyle merkez disiplin kuruluna sevk edildi.

Kritik toplantıya 'kesin ihraç' kararları damga vurdu

AA'nın aktardığı bilgiye göre  Ahmet Davutoğlu, Ayhan Sefer Üstün, Selçuk Özdağ ve Abdullah Başçı kesin ihraç istemiyle merkez disiplin kuruluna sevk edildi.

Eski Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı ile eski İstanbul İl Başkanı Selim Temurci'nin de kesin ihraç talebiyle il disiplin kurullarına sevk sürecinin işletileceği öğrenildi.

Özdağ: 'Solcuların döneği, sağcıların haini hiç bitmiyor'

Hakkında ihraç istenen isimlerden Selçuk Özdağ, şu açıklamayı yaptı:

''Solcuların döneği, sağcıların haini hiç bitmiyor. En ufak bir eleştiri veya farklı değerlendirme olduğu zaman hemen davaya ihanet veya davadan dönmek etiketini yapıştır gitsin. Son dönemlerde AK Parti’nin içerisinde olduğu durum da bunun en tipik örneği.''

Başçı: 'Biz doğru olanı yaptık'

İhracı istenen diğer bir isim olan eski AKP milletvekili Abdullah Başçı ise şunları söyledi:

''Biz ne konuştuysak konuşmamıza yine devam edeceğiz. Yanlışları söylemeye devam edeceğiz. Bu ülke bizim, bu vatan bizim, biz ülke için vatan için varız, birileri için iş yapmayacağız, doğru olanları her yerde konuştuk, konuşmaya devam edeceğiz, kişilere bağlı değildir bu davalar, bu halkın davası, milletin davası, kişinin davası değildir, biz milletin yanında durmaya devam edeceğiz, doğruları konuşmaya devam edeceğiz, yanlışları her zaman söylediğimiz gibi söylemeye de devam edeceğiz.''

Popüler İçerikler

Okul Müdürünü Öldüren Öğrencinin İfadesi Ortaya Çıktı: Cinayetten Sonra Börek Alıp Eve Gitmiş
Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUMLAR
02.09.2019

Davutoğlu: Ya yeni bir hal y... Akp: Yürü disipline yaramaz. Reise karşı çıkan ihanet eder

03.09.2019

hepiniz aynı bokun farklı tonlardaki renklerisiniz. birini al vur ötekine.

03.09.2019

insan ayrıştırmayı ötekileştirmeyi ne kadar çok seviyor bu Amına Koduğumun Partisi ! sağcı solcu ne lan ? sizin lügatınızda ya akepelisin yada hiçsin olduğu için mi bu cümleler... ölseniz üzerinize işerim o kadar nefret ettirdiniz kendinizden.

TÜM YORUMLARI OKU (12)