AKP Büro Personeli Kürşat Ayvatoğlu'ndan Açıklama: 'Siyasiyelere Yakın Olursam Daha Güçlü Olurum'

AKP'li büro personeli Kürşat Ayvatoğlu'nun sosyal medya hesabından açıklama yapıldı. Açıklamada, Ayvatoğlu özür dilerken siyasi yakın olursa daha güçlü olacağını düşündüğünü belirtti.

Uyuşturucu madde kullandığı için gözaltına alınan, ifadesi alındıktan sonra dün serbest bırakılan ve bugün bir kez daha gözaltına alınan AKP'li büro personeli Kürşat Ayvatoğlu'nun sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.

Kürşat Ayvatoğlu'nun sosyal medya hesabından yayınlanan "Ailesi aracılığı ile kaleme aldığı açıklamadır" başlığı ile yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
28.03.2021

adam olsan pudra şekeri masalını anlatmazdın. baktın o tutmadı b planına geçmişsin; duygu sömürüsü.

Pasif Kullanıcı
28.03.2021

lan daha cezaevine bile girmedin:D bu ne duygu sömürüsü. uyuşturucu kullanırsın kulanmazsın sanki millet bunu dert etti. baban öldü de haram yeme diyende mi olmadı etrafında, kul hakkına girme bu yanlıştır diyende mi yok ailende, hiç mi vicdan sahibi değilsin içinden bi ses bu yaptığım yanlış diye fısıldamadı mı sana, şu olay gün yüzüne çıkmasaydı şunları yazar mıydın yani.

28.03.2021

Birader hala anlamadınız heralde bunları sanalda yaptığı iki yüzlülükleri gerçekte asli yüzünü gizlermiş bunlarda duygu yok insanlık namına hiçbir değeri olmayan şerefsiz köpektir yatacak yerleri yok.

28.03.2021

Her boku ye sonra Allah’tan af dile...

TÜM YORUMLARI OKU (42)