AKP Ankara Milletvekili Osman Gökçek'ten Kılıçdaroğlu ve Yavaş'a Göndermeli TEKNOFEST Daveti

Türkiye Cumhuriyeti'nin yüzüncü yıl dönümü kutlamaları kapsamında, bu yıl üç büyük metropolde gerçekleştirilen TEKNOFEST'in yeni durak noktası Ankara oldu.

Başkent, bu heyecan verici etkinliğe ev sahipliği yapmanın gururunu ilk kez yaşadı. 30 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasında, Etimesgut Havalimanı'nın geniş alanları, ziyaretçilerin akınına uğradı.

AKP Milletvekili Osman Gökçek, teknoloji ve inovasyonun kalbinin attığı TEKNOFEST'te aktif bir rol alarak, sosyal medya hesaplarından dikkat çekici bir çağrıda bulundu.

Gökçek, bu büyük teknoloji festivaline, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı davet etti.

''PKK terör örgütünün desteklediği Kılıçdaroğlu, Ankara'da TEKNOFEST var''

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Gökçek, Kılıçdaroğlu'na şöyle seslendi: ''PKK terör örgütünün desteklediği Kılıçdaroğlu, Ankara'da TEKNOFEST var. Çekirdek çıtlayan eşek heykeli yapmaya benzemez. Gel de buraları bir gez, bak millet sana neler diyecek.''

''Mansur Yavaş, seçimlerden önce İHA'lar, SİHA'lar bir daha konuşulmayacak demiştin...''

İnstagram hesabından ise Mansur Yavaş'a seslenen Gökçek, ''Mansur Yavaş, seni TEKNOFEST'e davet ediyoruz. Hani seçimlerden önce İHA'lar, SİHA'lar bir daha konuşulmayacak demiştin biz konuşmaya devam ediyoruz. Seni de buraya bekliyoruz'' dedi.

İşte o video:

İlginizi çekebilir:

Oğuzhan Uğur, Melih Gökçek'in Oğlu Osman Gökçek'in 'Çakma Vatansever' İthamına Güldüren Bir Yanıt Verdi!
Osman Gökçek Kimdir, Kaç Yaşında? Melih Gökçek'in Oğlu Osman Gökçek'in Hayatı ve Siyasi Kariyeri
Oğuzhan Uğur'dan Melih Gökçek'in Oğlu AK Parti Milletvekili Adayı Osman Gökçek'e Videolu Yanıt
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

2010 Yılındaki Nokia Siparişi 16 Yıl Sonra Eline Ulaştı
Belirlenen Emekli Maaşı Zamının Ardından Şimdi de Bayram İkramiyesi Sızdı
Öğretmenler Hakkında Sosyal Medyada Paylaşılan CİMER Şikayetlerine DMM'den Yalanlama Geldi
YORUMLAR
01.09.2023

Armut tam dibine düşmüş..Git jelibon falan ye nasıl olsa bedavadır

Konuşacak en son kişisin! Babanın çocukluk travmasını ne yapacağız? Azıcık oyuncakla büyüseydi de saçma sapan dinozor sevdasıyla Ankara'yı oyun parkına çevirmeseydi.

01.09.2023

milyon gezegende hayat olsa vekil olabileceği tek gezegende ve ülkede vekil oldu

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ