Akli Dengesi İncelecek: Zeynep Şenpınar'ın Katili Selim Ahmet Kemaloğlu Adli Tıp’ta!

Muğla’da üniversite öğrencisi Zeynep Şenpınar’ı vahşice katleden boksör Selim Ahmet Kemaloğlu, İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda akli dengesinin yerinde olup olmadığı ile ilgili muayeneye alındı.

Muğla'da geçtiğimiz yıl Ramazan Bayramı'nın ilk günü 25 yaşındaki Zeynep Şenpınar, erkek arkadaşı olan boksör Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından önce dövülmüş ardından da vahşice katledilmişti.

Muğla'da Kadın Cinayeti: Zeynep Şenpınar Erkek Arkadaşı Tarafından Öldürüldü

Müebbet hapisle yargılanıyor

Olayla ilgili hazırlanan iddianamede Selim Ahmet Kemaloğlu hakkında 'beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiyi canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet istenmişti.

Muğla Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan sanık Kemaloğlu, 8 Ekim'de hakim karşısına çıkmış, duruşma 28 Ocak 2021 gününe ertelenmişti.

Adli Tıp Kurumu rapor hazırlayacak

Sabah'ta yer alan bilgiye göre Kemaloğlu ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Mahkeme, İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na katilin akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için bir yazı gönderdi.

Yazıda, sanık Kemaloğlu'nun akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenerek 28 Ocak'ta görülecek duruşmaya rapor gönderilmesi talep edildi.

Edinilen bilgiye göre, katil Kemaloğlu şu an muayene alındı.

İstanbul'da Korkunç Görüntüler! Genç Kadını Defalarca Bayıltana Kadar Dövüp, Sırtında Eve Taşıdı...
Pandemi Fırsatçılarının Yeni Tuzağı Ortaya Çıktı: 'Sakın Bu Mesajlara Tıklamayın'
Durumu Öğrenen Anneden Bıçaklı Saldırı! Kızını Para Karşılığı Pazarlıyordu

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
5 Yaşındaki Çocuk Şüpheli Şekilde Hayatını Kaybetti: Son Sözü "Anne Beni Bir Şey Isırdı" Oldu
YORUMLAR
11.01.2021

aklı dengesini sikeyim basmış steroidi aklına zekasına bakan mı var

11.01.2021

Gerçekten merak ettiğim şey bu at hırsızı kılıklı adamlarda ne buluyor? Hepsi mi sakallı olur, hepsi mi efelenir gibi yürür. Artık kadınların akıllanıp, bunlari görünce kaçması lazım. Bugün belki bu tavırlar hoşunuza gidiyor ama gün geliyor o şiddet size dönüyor

12.01.2021

Beni tanımadan bu yargıyı yapmanız çok saçma. Ben kadını hedef haline getirmiyorum. Bu tip heriflere yakın durmak ile otobanda ters şeritte gitmek arasında bir fark yok. Sadece insanların daha akıllıca seçim yapmasını istiyorum. Daha dün Uğurcan Çakır denilen dingile mesaj atan kadınların görüşmelerini yayınladılar. Sadece bu çok saçma geliyor. Bugün bir sana bana zarar veren, bir gün gelir sevgilisine; karsına zarar veriyor. Bu tipler dışlanmadıkları sürece var olmaya devam edecek. Kafa kalın olduklarından hayattaki tek başarılarını şiddet sanıyorlar. Ama insanlar bu tip şerefsizlerden uzak durmadıkları sürece bu tavırların doğru olduğunu düşünecek

Pasif Kullanıcı
11.01.2021

bu olan biten var ya hani birde o pezevenk ümit can var tabi şimdi bu adileri koruyan bunlara dur demeye gücü olupta demeyen ne kadar insan varsa bunlar gibi insanlarla sınanmaları dileğiyle

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ