Akit Yazarı 'Namazı Kapalı Maraş'ta Kıldım' Dedi, Saymaz Araya Girince Çark Etti

TV100'deki Yüz Yüze programında dikkat çeken bir diyalog yaşandı. Gazeteci İsmail Saymaz, Akit gazetesi Ankara temsilcisi Hacı Yakışıklı'nın yalanını ortaya çıkardı. 

Yakışıklı, 'Ben bayram namazını Allah nasip etti, Kapalı Maraş’ta kıldım. Kapalı Maraş nerede? Tabii Kemal Kılıçdaroğlu bilmiyor nerede olduğunu. Kıbrıs’ta açılan Maraş bölgesi…' diye konuşurken, İsmail Saymaz araya girerek, 'Kapalı Maraş’ta cami mi var ya?' diye sordu. Bunun üzerine Yakışıklı, bir anda sözlerini geri alarak, 'Lefkoşa’da kıldım. Yani Kapalı Maraş’taydım bayramda' dedi. Saymaz bu yanıt üzerine gülerek, 'Plajda mı kıldın namazı ya, nerede kıldın?' dedi.

İşte o diyalog 🎥

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
29.07.2021

Kurpiyerler ile ortak danaya da girdin mi. Bireysel ibadetini sanki ülkeye iyilik yapmış gibi tv de anlatırken bir de yalan söylüyor. Bir tanenizin mi doğrusu karakteri olmaz. Banane senin nerede namaz kıldığından. Kıbrıs'a bayram tatiline gitmişsin işte yakuşuklu. Kılıçdaroğlu'na Maraş'ın nerede olduğunu bilmez diye taş atarken kendi Maraş'ı (kapalı Maraş) Lefkoşa'ya taşıdı. Biz de bunlara din tüccarı dediğimiz için İslam karşıtı oluyoruz! Suç bu 'zübük'lerde değil, bu 'zübük'lere inanan idiotlarda. Adamların işi zaten devamlı yalan söyleyip kitlesini manipüle etmek, vahim olan asılsız olanın bu kadar rahatça gerçeğe dönüşmesi ne derse inanıyorlar aptallık çağı.

29.07.2021

Bayramda Kıbrıs'a tatile gidip oradan prim yapmak için yalan söylemek tam Akit yazarına göre...

29.07.2021

Maalesef, böyle malların dediğine inanıp da “Yaw görüyonmu bunlar dindar adam, bunlardan zarar gelmez.” diye düşünen en az 20 milyon adam var ülkede.

TÜM YORUMLARI OKU (45)