Akit Yazarı Maranki: 'Payitaht, Diriliş Dizilerinin Aralarında Kadın Pedi Reklamı Yayımlayanların Kellesi Alınmalı'

Yeni Akit gazetesi yazarı Ahmet Maranki, TRT'de yayımlanan Payitaht Abdülhamid ve Diriliş Ertuğrul dizilerinin aralarında gösterilen gazlı içecek ve kadın pedi reklamlarına tepki gösterdi. Bu reklamları 'ihanet ve propaganda' olarak tanımlayan Maranki,  'Müslüman bir kadının gece dahi giymeyeceği kıyafetle ekranlara çıkılmasına göz yumanların mutlaka kellesi alınmalı' dedi.

Maranki'nin Yeni Akit'teki köşesinde 'Cumhurbaşkanımıza açık mektup!' başlığıyla yayımlanan yazısından ilgili bölüm şu şekilde:

'Devlet televizyonu TRT’de yapılaşmalar için kesin tedbir alınmalı, bunlar yok edilmelidir. Payitaht, Diriliş gibi “milli ruh”un dirilmesi için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve hükümetimizin örtülü destekleriyle yayımlanan dizilerin arasına yerleştirilmiş olan haçlı Siyonist ittifakı besleyen ve beslediğini deklare eden asitli gazlı içecekler, ahlaki çöküntülere sebep olan orkid gibi kadın iç çamaşırı reklamlarına, Müslüman bir kadının gece dahi giymeyeceği kıyafetle ekranlara çıkılmasına göz yumanların mutlaka kellesi alınmalı.

"Buna uzaktan bakanlar hakkında soruşturma açılmalıdır"

Ahmet Maranki

Bu bir ihanettir. Bu bir planlı çalışmanın ürünü, bir algı operasyonu ve bir gri propagandadır. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir devlet kanalı yoktur. Buna uzaktan bakanlar hakkında soruşturma açılmalıdır. Halkın talebi bu doğrultudadır…

Bu necip milletin sayın cumhurbaşkanımızdan taleplerinden birisi de budur. Halkımız bu planlı ve amacı belli çalışmalarının mutlaka önlenmesini beklenmektedir.

Payitaht Abdülhamid Dizisinde Kullanılan Osmanlıca Materyallerdeki Emsalsiz Hatalar!

"Böyle devam ederse 2019 ruhu hayal"

TRT'de yayımlanan Diriliş Ertuğrul dizisi

Bu tahribat bu kültür emperyalizmi böyle devam ettiği sürece 2019, 2053, 2071 ruhu hayal olacak. Bu milletten meydanlara inmesi, 15 Temmuz’da olduğu gibi kendisini silahların önüne atması beklenmemelidir… Çünkü halkın beklentilerine cevap verilmemektedir. Sayın Cumhurbaşkanına ve çalışmalarına, FETO’ya karşı savunmalara takipsizlik, takip edenlere soruşturma açılmaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımızla hakaretten savcılığa sevk edilen dosyaları savcılar reddedip takipsizlik verilmektedir. Elimizde dosyalar mevcuttur, Sayın Adalet Bakanı veya başsavcılıklar istemeleri halinde kendilerine arz edilir…'

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
Turizm Gölleri, İklim Krizinin Gölgesinde Yok Olmanın Eşiğinde! "Ömürleri Bitme Noktasına Geldi"
YORUMLAR
19.01.2018

herif diziye o kadar kaptırmış ki 'kellesi alınmalı' diyo :) sadrazam mk :D

24.01.2018

happyrazam...

20.01.2018

Ben kadından bu kadar korkan, onu öcü belleyen bir kesim daha görmedim ya. EVET KARDEŞİM KANIYORUZ, NOLDU SANA MI BATTI KIRMIZISI ?! Asıl ayıp senin uçkur kokan beyninde, bizim pedimizde değil.

20.01.2018

Boşver kardeşim. Gerizekalılıktan başka birşey değil. Sıkma sen canını. Bu cahiller nasıl buralara geldi ben bunu anlamıyorum sadece.

19.01.2018

Evet ben orkid takarak haçlı siyonizm flancalarını destekliyorum.Hepsi bizi kıskanıyor,bu yüzden orkid,gazoz reklamı altında saldırıyorlar bize.TRTyi de ele geçirmişler.Afedersin maranki de senin karın kızın gazlı bez mi kullanıyor malum günlerinde ?? bu nasıl kekoluktur,paran kalmadıysa üç beş şeederiz kendi aramızda sana.Ereksiyon hapları satmak zorunda kalmazsın

TÜM YORUMLARI OKU (79)