Akit TV'de Üniversitelerin Fuhuş Evleri Olduğunu Söyleyen Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'na Tepkiler Gecikmedi

Bakalım herhangi bir yaptırım uygulanacak mı?

Daha önce yaptığı "Google'ı Abdülhamid buldu", "İstanbul Sözleşmesi çok kan dökecek" gibi açıklamalarla ismini duyduğumuz Sakarya Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, üniversiteler ile ilgili söylediği sözler nedeniyle yeniden gündemde.

Akit TV’de yayınlanan Sabri Balaman’ın sunduğu 'Derin Kutu' adlı programa konuk olarak katılan Sofuoğlu, üniversite öğrencilerinin derslere katılmadığını söyleyerek sitem etti.

Bu sitemin ardından da üniversiteler için “Sayın Cumhurbaşkanımız da vurguladı. Neredeyse fuhuş evleri” ifadelerini kullandı. O anları buradan izleyebilirsiniz;

Yüzlerce öğrencisi bulunan Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'nun bu skandal sözleri de büyük tepki çekti.

Tepkilerin ardından da Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyesi İlhan Taşçı, Twitter hesabından konuyla ilgili RTÜK'e başvuru yapacağını duyurdu.

Siz bu sözler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Popüler İçerikler

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Gözaltına Alınan 65 Kişiden Biri Olan 'Basel' Tutuklandı
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR

Pezevengi Prof. yapmışlar her yeri kerhane sanmış.

Başka bir ülkede olsa bunca rezil laftan sonra onu o konumda bırakmazlardı ama burası Türkiye ve burada her türlü rezillik mübah sayılır. Öğrencileri adına gerçekten üzüldüm, bu zihniyetteki biri ''Üniversiteye geldiyse zaten yolludur, her şeyi hak etmiştir.'' düşüncesiyle bir kadın öğrencisine cinsel tacizde de bulunabilir kolayca. Böyle insanların aramızda dolaşması bile çok tehlikeli.

16.12.2020

Öğrencilerin toplanıp, pretosto haklarını kullanıp bu kişiliksiz görevden alınana kadar derslere girmemeleri gerekiyor. Bunun dersine giren hakareti kabul etmiş sayılır.

TÜM YORUMLARI OKU (74)