Akılları Karıştıran Yeni Kıdem Tazminatı Düzenlemesinin Asgari Ücret Hesaplamasını Okuyunca Derinlere Dalacaksınız!

Geçtiğimiz günlerde Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi'yle ilgili detaylar açıklanmıştı fakat sistemle ilgili aklımızda birçok soru işareti de kalmıştı.

Twitter kullanıcısı "@fakirpislik06" de bu soru işaretlerini gidermek için asgari ücret üzerinden bir çalışanın bu sistem içinde eline geçeceği paranın miktarını ve zamanını basit bir dille anlattı. Biz de sizlere aktarmak istedik.

Hazırsanız başlayalım.

Evet, detayları okudunuz. Ne düşünüyorsunuz?

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
YORUMLAR
19.06.2020

2022’de ilk işe girecekler bu sisteme direk girecekmiş. Yani üniversiteden yeni mezun olacaklar. O zaman ne yapıyoruz? Sistem gelmeden bu hırsızları gönderiyoruz. Üniversite çağındaki arkadaşlar iyi baksınlar bu yeni düzenlemelere. İş hayatınıza başladığınızda saf, salak ve köle yerine konmak istemiyorsanız sandıkta bunları göndermeniz şart. Yeni oy verecek nesilden ümitliyim, umarım çoktan zamanı gelmiş değişimi hayata geçiririz.

Pasif Kullanıcı
19.06.2020

Kullanıcı adıyla ne kadar uyumlu tweetler :D Neyse biraz söveyim. Ulan orospu çocukları doymadınız mı? Fiyatlar tavan yapmış koyduğunuz sikimsonik vergiler yüzünden (+kur). Hala maaşı nerden kıssam da sarayımda ejder meyveli smoothie içebilsem derdindeler. Emine'nin 50 bin dolarlık çantasının parasını ödemek için insanlar hayvan gibi çalıştırılıyor. Ama unutmaz bu millet. Adınız TC tarihine kara harflerle yazılacak.

Pasif Kullanıcı
19.06.2020

Milletten kastım Arap dölü olanlar değil. Gerçekten geleceğini düşünenler ve bunun için çabalayan insanlar. Arap yalayıcıları Türk milletinden olamaz. Ya da olur da ben konduramıyorumdur.

19.06.2020

Ne yapsak günü kurtarsak. Sosyal güvenlik yasalarından emekliliğe kazanılmış tüm hakları gasp ettiler yine de tek başlarına iktidarda kalmaya devam ediyorlar helal olsun.

19.06.2020

Dimi kardeşim demokrasi bizim için amaç değil araçtır der iki bakara makara sallarsın unutulur, stockholm sendromu falan değil bunun adı başka bir şey.

TÜM YORUMLARI OKU (70)