Akıllara Sahte Din Adamları Geldi: Kızıl Goncalar'daki Fetva Sahnesi Gündem Oldu!

Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu ve Özcan Deniz'in başrollerini üstlendiği "Kızıl Goncalar" adlı dizi, geçmiş sezonlarda olduğu gibi bu sezonda da büyük bir heyecanla izlenmeye devam ediyor.

İzleyicilerin büyük ilgisini çeken ve reytinglerde de başarılı sonuçlar elde eden dizi, her yeni bölümde olayların gidişatını değiştiriyor.

Dizinin merkezinde, Cüneyd karakterinin babası Vahit'in karanlık planları ve muhafazakar ile seküler kesimler arasındaki çatışmalar yer alırken son bölümde, Naim Efendi ve Sadi Hüdayi'nin sahnesi dikkat çekti.

Vahit tarafından eli kesilen Naim Efendi'nin protez el talepleri sık sık gündeme geliyordu. Son bölümde, çaresiz kalan Naim Efendi, Sadi Hüdayi'ye başvurdu ve "Bir fetva söyle se bu garibana şifa ol" dedi. Sadi Hüdayi ise "Seninle ben bir dükkan açalım, 'Her türlü fetva verilir, Fetvacı' nasıl? Faizdir, zinadır, tefeciliktir... Ortada aklanmadık hiçbir suç bırakmayız valla" yanıtını verdi. Bu sahne, sahte din adamlarını hatırlattı.

👇🏻

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İlginizi çekebilir:

Kızıl Goncalar'daki Delirme Sahnesi ile Mert Yazıcıoğlu Oyunculukta Şov Yaptı!
Müge Anlı'nın Yayında Bahsettiği TikTok Videosu Binlerce Kez İzlendi!
Esra Ezmeci'ye Gelen İtiraf Bildiklerimizi Unutturdu: "Kaynanam Bana Jartiyer Aldı..."

Popüler İçerikler

Bahçeli Sonrası Özgür Özel'den Çözüm Süreci Açıklaması: "El Yükseltiyorum, Kürtlere Devlet Teklif Ediyorum"
Fethullah Gülen 83 Yaşında Öldü
Acun Ilıcalı'dan Ses Getirecek Proje: Fenerbahçe, Rihanna ve ASAP Rocky ile İş Birliği Yapmaya Hazırlanıyor!
YORUMLAR

2.Mahmut ,Fatih Mehmed, Sultan Abdülmecid, 4.Murat yıllarca böyleleri ile mücadele ettiler hepsi de haince katledildiler . Aradan çok bir sene geçmedi yine palazlandılar.

22.10.2024

Şeyhülislamların çoğu fetvayı devleti dine göre dizayn etmek için değil dini devlete ve yöneten kişiye göre uydurmakla yükümlüydü 🤣🤣🤣 Değişen sadece fetvayı veren şahsiyetler ve bu fetvalarla halkını sindiren yöneticilerin san ve makamları🤣🤣🤣

22.10.2024

Yarın RTÜK çatmasın? "Efenim milli ve manevi değerlerimize yapılan bu alaycı yaklaşım kabul edilebilemez!" Akabinde idari para cezası ve troll saldırısı.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ