Akılalmaz Görüntüler! Gece Kulübünden Saçlarından Sürükleyerek Çıkarttıkları Kadını Tekme Tokat Dövdüler

Taksim Sıraselviler'de bir gece kulübünden saçlarından sürüklenerek dışarıya çıkarılan bir kadın, cadde ortasında, herkesin gözü önünde tekme tokat dövüldü.

Olay, İstanbul’un göbeğinde dün gece yaşandı. Sözcü'nün haberine göre gece kulüpleriyle ünlü Taksim Sıraselviler’de İstanbul Clup isimli gece kulübünün çalışanları, bir kadını saçlarından sürükleyerek dışarıya çıkardı. Maruz kaldığı duruma karşı tepki gösteren kadına yönelik şiddet, cadde ortasında da devam etti. Görüntülerde, olaya müdahale etmek isteyen başka bir kadının ise yine tekme atılarak uzaklaştırıldığı yer aldı.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre cadde ortasında herkesin gözü önünde saldırıya uğrayan kadınlar, olay yerine gelen polisler tarafından götürüldü ancak o an için saldırganlara herhangi bir işlem yapılmadı.

Delta Varyantı Kâbusu Sürüyor: Komşu İran'da Binlerce Kişiye Bulaştı
Tatilcilere Uyarı; Rezervasyonsuz Gelmeyin!
ABD'li Rapçi Instagram'da Canlı Yayın Yaparken Başından Vuruldu

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
YORUMLAR
12.07.2021

Güvenlik demek içeride taşkınlık çıkartan müşteriyi dışarıya çıkartmak demektir görev tanımı budur. Bankaların güvenlikleri bile soygun durumunda silahlarına davranmıyorlar kadın dövmek de neymiş dağ başımı mı burası. Hiçbir taşkınlık kadına şisdeti meşrulaştıramaz. Sizi dışarı alalım dersin çıkartırsın en kötü ihtimalle polis çağırırsın olur biter. Magandalık bu resmen !!!

12.07.2021

Yalnız saldırganlar Bodyguard. O kısmı atlamışsınız, o mekanı korumakla görevliler acaba kadınlar ne yaptı da bunlar kapıdan içeri girip dışarı attılar.

12.07.2021

Bodyguard olunca insanlıktan mı çıkılıyor?

Yıl 2023 ve Türkiye’de bir kadın tıpkı ilk çağdaki gibi saçlarından sürüklenerek dışarı atıldı.Aq nasıl bir ülkeye nasıl bir zamana denk geldik lan

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ