Akıl Sağlığı Yerinde Olmadığı İddiası ile Çocuklarından Uzaklaştırılan Annenin Gözyaşlarına Hakim Olamadığı Anlar

İki çocuk annesi Çağdaş G. K. isimli bir kadın, mahkeme kararıyla çocuklarından uzaklaştırıldığını ve bu kararın 'akıl sağlığının yerinde olmadığı' iddiasıyla alındığını söyledi. Gözyaşlarına boğulan genç kadın 'akıl hastanesine yatırılmakla' tehdit edildiğini ifade etti ve Instagram üzerinden yaptığı canlı yayın ile yardım çağrısında bulundu.

Görüntülerle Çağdaş G. K., 'Bu ülkede adalet diye bir şey yok, kadına adalet yok, parası olmayan adalet yok' diyerek isyan ediyor.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR

gerçekmi değilmi kanıtlar olmadan bilemeyiz tabiki, ama buranın türkiye olduğunu ve adalet sisteminin raylarının paramparça olduğunuda biliyoruz

01.12.2017

yapılan şey resmen zulümdür. Ama işlerine gelince cennet annenin ayaklarında. peh!

Adalete ve özellikle de hakimlerin davaları iyi incelediğine inanmıyorum.Toplu işten çıkarma olmuştu ve iş davası açmıştık zamanında herkes aynı konuyla ilgili dava açtı herkesin davaları farklı hakimlere gitti.3-4 tane ayrı karar çıktı(böyle bir şeyin olması mümkün değildi) her gün de böyle bir şey yaşamadığımız için şaşırdık avukata yüklenildi.Avukatın dediğini unutamıyorum.Hakimler nasıl olsa üst mahkemede doğru karar verilecek diye davaları fazla incelemiyormuş.Bu konuda haklı çıktı sonuçta tüm davalar tek sonuca bağlandı.Peki soru şu o yanlış veren incelemeden karar veren hakimlere bir şey yapıldı mı?Tabii ki de hayır.O günden beri tedirginim açıkçası basit bir iş davasında bu kadar saçma kararlar alınıyorsa karmaşık bir davada kimbilir neler olur.

TÜM YORUMLARI OKU (22)