Akıl Almaz Hata! UEFA, Manchester City Yerine Real Madrid'i Şampiyonlar Ligi Finali'ne Gönderdi

Dün akşam Manchester City ile Real Madrid arasında oynanan Şampiyonlar Ligi yarı final karşılaşması öncesinde UEFA, sosyal medya hesabından inanılması güç bir paylaşımda bulundu. İlgili paylaşımda dev organizasyonun sahibi, Real Madrid'in adını direkt olarak finale yazdırdı.

Maç oynanmadan Real Madrid finale çıktı

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Real Madrid, sahasında Manchester City ile 1-1 berabere kalmıştı. Eflatun-beyazlılar, dün akşam ikinci maçta deplasmanda rakibine 4-0 mağlup oldu. Büyük heyecana sahne olan maç öncesinde ise UEFA'dan ilginç bir paylaşım geldi. Organizasyonun sahibi, Twitter hesabından finalin adını çoktan belirlemişti. UEFA'ya göre Inter'in rakibi Real Madrid olmuştu.

UEFA'nın yaptığı paylaşım ⬇️

UEFA'nın Twitter hesabındaki gönderisinde Real Madrid ile Inter'in logoları paylaşıldı ve 'Finalistler belli oldu ve sahne hazır. İstanbul'a gitmek için 5 soruyu doğru yanıtlayın' ifadeleri kullanıldı. UEFA'nın yaptığı bu paylaşım, kısa sürede silindi fakat özellikle İngiliz taraftarların büyük tepkisini çekti.

Finalde ikinci bilet Manchester City'nin

1-1'in rövanşında evinde Real Madrid'i 4-0'la geçen İngiliz temsilcisi, Şampiyonlar Ligi finalinde Inter ile karşı karşıya gelecek. Final maçı, 10 Haziran'da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak.

Küplere Bindi! Guardiola, De Bruyne'ye Ne Yapması Gerektiğini Söyleyince İkili Arasında Gerilim Yaşandı
Takipçilerinin Midesini Bulandırdı! Erling Haaland, Bu Kez Golleriyle Değil Yedikleriyle Gündemde

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
YORUMLAR
18.05.2023

real mardin alışkanlık yaptı ondandır

İşte Madrid böyle winner bir takım…

Pasif Kullanıcı
18.05.2023

normaldir. 80 den sonra maçı çevirdiklerini gördü bu gözler.. bu sefer olmadı ama kötü bir takım olduğu anlamına gelmez. cınım real🫶🏻

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ