Aslan 2'de 2 Yaptı | Akhisar Belediyespor 1-3 Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray, Akhisar Belediyespor deplasmanına konuk oldu. Sarı kırmızılı ekip, Eren Derdiyok, Yasin Öztekin ve Bruma'nın attığı gollerle rakibini 3-1 mağlup etti. Akhisar'ın tek golü Vaz Te'den geldi. Galatasaray bu skorla ligde 2'de 2 yaparak puanını 6'ya yükseltti. Akhisar 3 puanda kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Akhisar Belediyespor, evinde Galatasaray'ı konuk etti. 

Ligin ilk haftasında Galatasaray Karabükspor’u, Akhisar Belediyespor ise Kayserispor’u yenerek lige 3 puanla başlamışlardı. 

Akhisar Belediyespor maça çok hızlı başladı. Ev sahibi takım Vaz Te’nin golüyle maçın 3. dakikasında 1-0 öne geçti. Galatasaray 35. dakikada Eren Derdiyok ile rakibine karşılık verdi. İlk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda dakikalar 63’ü gösterirken Bruma’nın asistinde Yasin Öztekin Galatasaray’ı öne geçiren golü attı. 90+2. dakikada ise Bruma son sözü söyledi ve skoru 3-1’e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Galatasaray, deplasmanda Akhisar Belediyespor’u 3-1 yendi. 

Bu sonuçla Galatasaray puanını 6’ya çıkardı. Akhisar ise 3 puanda kaldı. 

Ligin 3. haftasında Galatasaray, Kayserispor deplasmanına, Akhisar Belediyespor ise Rizespor deplasmanına konuk olacak.

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
27.08.2016

Gümbür gümbür geliyoruz. Ama ön libero şart.

27.08.2016

selçuk'un yerine biri şart. 1 tane de yedek forvet eren burak gibi bir şekilde gole ulaşabiliyor. biraz daha yerden sağlam oynasa rahatlayacağız ileride. ama selçuk vasatın ötesinde kaç sezondur ilk defa doğru transferler yapıyoruz. tolga eren ve josue mükemmeller josue hele sanki bütün hazırlık kampını galatasarayda geçirmiş gibi. umutluyum takımdan cavanda da sağa yerleşse 1 yedek forvet ve denayeri tekrar kiralasak olacak ya

Pasif Kullanıcı
27.08.2016

Bu ne lan parası yoktu bileklik satıyordu geçen sene bir sürü oyuncu aldı fetö power mi yoksa

Galatasaray gibi milyonlarca taraftarı olan, bir çok spor dalında yarışan, binin üstünde sporcusu olan bir kulübün parasının olmaması gibi bir durum olabilir mi?

28.08.2016

eren derdiyok gayet güzel başladı gayet güzelde devam ediyor hadi bakalım :)

TÜM YORUMLARI OKU (11)