AK Partili Vekilin Rolex’i: “Biz Bu Milletin Ta Kendisiyiz” Paylaşımını Silmek Zorunda Kaldı

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, TBMM’ye ziyarete gelen vatandaşlarla çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından “Biz bu milletin ta kendisiyiz” notuyla paylaştı. Yenişehirlioğlu’nun kolundaki yaklaşık 500 bin liralık Rolex marka saat dikkatlerden kaçmayınca AK Parti milletvekili paylaşımı silmek zorunda kaldı.

Ak Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın, bayramda yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşması AK Parti’de kriz çıkarmıştı.

AK Parti’de bir kriz de Rolex marka lüks saat ile çıktı.

Sözcü’de yer alan habere göre; AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, paylaştığı fotoğrafı silmek zorunda kaldı.

Kaynak

Yenişehirlioğlu, TBMM’de misafir ettiği hemşehrileri ile selfie çekip sosyal medyadan paylaşırken, Rolex saati görüntülendi. Takipçileri ‘Keşke biz de Rolex takıp, ıstakoz yiyebilsek. Dişin bile kaplama, milletin ağzında diş yok’’ yorumları yaptı.

Yenişehirlioğlu da tepkiler üzerine paylaşımını sildi.

AK Partili Yenişehirlioğlu’nun taktığı Rolex saatin iki modeli bulunuyor. Saat, “Rolex Submariner Date’’ ve “Rolex GMT-Master’’ adıyla üretiliyor. Bu saatlerin fiyatı 16 bin 200 (562 bin lira) ile 16 bin 800 Euro arasında değişiyor

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Gündem Istakoz Paylaşımı: Mustafa Varank’ın Istakoz Emojisi Kameralara Yansıdı
AKP’li Şebnem Bursalı’nın Istakoz Paylaşımı Karşısında İsyan Eden Vatandaş: “Biz Kurbandan Kurbana Et Yiyoruz”
AK Partili Şebnem Bursalı’dan ‘Istakoz’ Savunması: “İstanbul ve Antalya’daki Faciaları Unutturma Çabası!”

Popüler İçerikler

Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
YORUMLAR
19.04.2024

AKP'yi milletle bağdaştırmak kadar absürt bir durum yok ki, her yerden patlak veriyor zaten.

19.04.2024

ve ortaya çıkanlar henüz sadece dağın görünen yüzü...

19.04.2024

Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek de sola da sus payı rolex mi aldın Bahadır mal varlığı testi yapalım 600 ev çıkabilir yada saat ...

19.04.2024

Eve sağ ayakla gir sünnettir, sakalını şöyle kes sünnettir, yatağa şu tarafından yat sünnettir, abdestini böyle al sünnettir, orucunu şöyle aç sünnettir! Diyen bu siyasal islamcılar yaşam tarzına gelince ne peygamber tanıyorlar ne Allah! Her şeyleri kurmaca her hareketleri riyakarlık. Bu lüks bu şatafat bu saltanat ne peygamberde vardı ne de torunlarında! Saltanat da şatafatta Muaviye ve evlatlarının yaşam tarzıydı! Ama bizim halkımız iki rekat namaz kılanı müslüman sanıp peşinden gidiyor sanki onun kıldığı namaz bunlara sevap yazıyor! Helal olsun adama, bence bir kaç Rolex daha almazsa hatırım kalır!

Osmanlı zamanında neden isyanlar çıktı sanıyorsun . En çok hakkı yenen biz Türkmenler bir Osmanlı gitti diğeri geldi başımıza.

TÜM YORUMLARI OKU (54)