AK Partili Ünal: Sanki Gençler Avrupa'ya Gitmek İstiyor Gibi Algı Oluşturuluyor

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, katıldığı bir televizyon programında 'Avrupa'dan insanlar kışı geçirmek için Türkiye'ye gelme planları yaparken içeriden birileri sanki gençler Avrupa'ya gitmek istiyor, oralar güllük gülistanlıkmış gibi algı oluşturmaya çalışıyorlar' dedi

"Türkiye bir mühendis kaybetti', 'Almanya şunu kazandı' gibi ifadeler..."

"Avrupa'dan insanlar kışı geçirmek için Türkiye'ye gelme planları yapıyor"

Ünal, 'Avrupa'dan insanlar kışı geçirmek için Türkiye'ye gelme planları yaparken içeriden birileri sanki gençler Avrupa'ya gitmek istiyor, oralar güllük gülistanlıkmış gibi algı oluşturmaya çalışıyorlar' dedi.

"O masada oturanlar kendi aralarındaki ilişkilerini bile yönetemezken..."

Altılı masa ile ilgili de bir değerlendirme yapan Ünal, söz konusu liderlerin birbirleriyle iletişimde sorun yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

'Dönüp bu 6+1 diyorlar, 6+2 diyorlar, dolapta bekleyenler diyorlar bir sürü bir şey diyorlar. Şimdi Allah aşkına bunlar kendi aralarında ilişkilerini bile yönetemiyorlar bakın altını çizerek söylüyorum o masada oturanlar kendi aralarındaki ilişkilerini bile yönetemezken bu ülkeyi nasıl yönetecekler. Kendi aralarındaki ilişkiyi yönetemeyenler kalkmışlar bu ülkeyi yönetecekler, bu ülkenin sorunlarını çözeceklermiş.'

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
16.09.2022

algı yanlış evet ... gitmek demeyelim ona , arkasına bile bakmadan kaçmak..

16.09.2022

Ya ittirin gidin diyoruzda sizi alan ülke yok , burda oturup kafa mikiyorsunuz , bi şamriyel filan alın yüzerek Yunana gidin bak Suriyeliler sizden cesaretli , sizde o möt bile yok.

16.09.2022

Aslında sizin gitmenizi istiyorlar ama siz bu ülkeye kazık çaktığınız için, kendileri kaçmak istiyorlar, hem de arkalarına bile bakmadan !

16.09.2022

Ama çöpleri kimse istemiyor , gene başımıza kaldınız , klavye şovalyeliğinden başka bir işe yaramayanı kim ne yapsın , ailenin işe yaramaz baş belalarından başka bir şey değilsiniz , birde kafa ütülüyorsunuz.

16.09.2022

Avrupa 2 bin 'Euro' maaşla Türk işçi arıyor! Yabancı dil şartı yok, lise mezunu olmak yetiyor. Pandemide çalışanlarını işten çıkaran Avrupa havalimanları yaşanan kaosu bitirmek için harıl harıl eleman arıyor. Hatta artık Türk kariyer sitelerinde ilanlar çıkıyor. Lise mezunu bagaj görevlisi arayan havalimanları, Almanca dilbilgisi dahi istemiyor. (13.08.2022 / Sabah)

16.09.2022

yani hamal arıyor işçi değil

TÜM YORUMLARI OKU (50)