AK Partili Metin Külünk’ten Ekrem İmamoğlu’nu Ziyaret Eden Rifat Hisarcıklıoğlu’na Tepki

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etmiş ve sosyal medyada fotoğraf paylaşmıştı.

Eski AKP MYK üyesi ve milletvekili Metin Külünk, Hisarcıklıoğlu’nun ziyaretine tepki gösterdi.

“Fırsatçıları ve de gülen yüzünün arkasında asıl yüzlerini saklayan profilleri çok iyi tanırız. Yıllardır Ankara’da içinde olduğu kurumda derebeylik yapanlardan ve her devrin kazananı olmayı ilke haline getirmiş duruşları olmayan modellerden bu ülke çok çekti.”

“Fırsatçıları her iktidar karşısında el pençe divan durup, şartlara göre kendilerine yeni liman arayanları iyi biliriz. Ama bir şey de söylemek isteriz, bilmesi gerekenlerin de bilmesini canı gönülden temenni ederiz.”

“En zor zamanlarımda tereddütsüz yanlarında olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı seçim sonrasında verdikleri fotoğraf ile ne mesaj vermek istiyorları kimse anlamıyor zannetmesinler?”

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Metin Külünk’ün Hedefinde Ali Erbaş Var: “FETÖ’ye Karşı Ne Yapıyorsunuz?”
AK Partili Metin Külünk Partisinin Seçim Çalışmalarını Eleştirdi: 'Cumhurbaşkanımız Beştepe'de Rahat Oturamaz'

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
YORUMLAR
19.04.2024

Siyaset bu aga çoğunluk çıkarı için çalışır, milleti birbirine düşürür sonra bişey olmamış gibi yan yana gelirler. Ayrıca ana avrat gitmedikleri sürece (ki iki örneğimiz var buna) halkın çıkarına olduğu sürece birbirlerini ziyaret etmeleri, fikir alışverişinde bulunmalarından daha normal bişey olamaz.

19.04.2024

Onları böyle olmaya zorlayan halk değil mi, birbirlerine sövüyorlar siyasiler arka tarafta bunlar ortak diyor halk, sövmüyor yan yana geliyor. Yine benzer şeyler söylenir sorun sanırım halkta yaşanan olaydan bağımsız devamlı aynı şeyleri söyleyerek sorumluluktan kaçmak kolay geliyor. Bence milletin birbirine düşmesinin nedeni siyasiler değil cahillik ve siyasilere yakın olmak için bakın ben sizin açıklarınızı kapatıyorum diye seçmenin kendi kendine uydurduğu şeyler. Tayyip için söylenen sözlerin bir kısmını akp seçmeni kendi uydurdu bir kaç kerede şahit oldum para insana neler yaptırıyor ve siyasiler şeytan değil

19.04.2024

Külünk viskini kokanı cak birader dert etme

19.04.2024

Ne isterdiniz. yıllarca kula kulluk mu etsinler. Bu mudur ilke?

TÜM YORUMLARI OKU (16)