AK Partili Kübra Dörtkardeş'in 'Yardım' Fotoğrafı: Çıplak Ayaklı Çocuğa Meyve Suyu ve Kek

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Kübra Dörtkardeş'in sosyal medya hesabından lüks aracı ile gittiği deprem bölgesinde yalın ayak gezen bir çocuğa kek ve meyvesuyu verdiği fotoğrafı paylaşması tepki çekti. 

Kübra Dörtkardeş'in eşi M.Fatih Dörtkardeş ise fotoğrafı 'Devlet nerde diye soran olursa, gecenin bu saatinde Adıyaman’ın viran olmuş mahallelerinde yalın ayak gezen Abdullah’lara yetmeye gitti dersiniz' ifadeleri ile paylaştı.

Tepkiler üzerine paylaşım silinirken konuyla ilgili yapılan açıklamada 'Haddini aşan paylaşımlar yapan şahıslar hakkında gerekli hukuki süreci avukatımız aracılığıyla başlatmış olup, vicdanını atanları Allah'a havale ediyorum.' denildi. Ardından bu paylaşım da silindi.

'Hukuki süreci avukatımız aracılığıyla başlatmış olup, vicdanını atanları Allah'a havale ediyorum'

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde 40 binin üzerinde kişi yaşamını yitirirken 11 ilde çok sayıda insan evlerinden ayrılarak çadırlarda yaşamak zorunda kaldı. Depremin ilk gününden itibaren yardımlarla ilgili sıkıntılar yaşandığı dile getirildi. 

Bölgede hala yardım konusunda eksikler yaşandığı belirtilirken, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Kübra Dörtkardeş'in sosyal medya hesabından lüks aracı ile gittiği deprem bölgesinde yalın ayak gezen bir çocuğa kek ve meyvesuyu verdiği fotoğrafı paylaşması tepki çekti.

Tepkiler üzerine paylaşım silinirken konuyla ilgili yapılan paylaşımda 'Haddini aşan paylaşımlar yapan şahıslar hakkında gerekli hukuki süreci avukatımız aracılığıyla başlatmış olup, vicdanını atanları Allah'a havale ediyorum.' denildi. Ardından bu paylaşım da silindi.

Dörtkardeş'in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, 'Sen ve senin gibi hiçbir çocuğun ayakları çıplak kalmasın diye gece gündüz çalışmaya devam edecem canım Abdullah.Çünkü benim önce oğluma sonra sizlere sözüm var.' ifadeleri yer aldı.

Kübra Dörtkardeş'in eşi paylaşımı alıntılayarak, 'Devlet nerde diyen soran olursa, gecenin bu saatinde Adıyaman'ın viran olmuş mahallelerinde yalın ayak gezen Abdullah'lara yetmeye gitti dersiniz!!!' ifadeleri ile 'yardım gelmedi' diyenlere tepki gösterdi.

Paylaşımlara sosyal medya kullanıcılarından gelen tepkiler şu şekilde ⬇️

Tepkiler üzerine AK Partili Kübra Dörtkardeş 'Kamuoyunun bilgisine' başlıklı bir metin paylaştı. Metinde ''Haddini aşan paylaşımlar yapan şahıslar hakkında gerekli hukuki süreci avukatımız aracılığıyla başlatmış olup, vicdanını atanları Allah'a havale ediyorum.' ifadeleri yer alırken bir süre sonra bu paylaşım da kaldırıldı.

AK Partili Kübra Dörtkardeş 'Kamuoyunun bilgisine' beşlığı ile paylaştığı metinde şu ifadeler yer aldı: 

'Twitter'da 'Ankara kuşu' kullanıcı adıyla kendi ismini bile kullanmaktan aciz korkak hesabın art niyetli paylaşımından kaynaklı yapılan paylaşım sonucunda tivitin çarptırılması neticesinde olay farklı yerlere taşınmıştır. Bizler Şanlıurfalı depremzedeler olarak, ikinci gün bir çoğumuz ailemizi bırakarak çevre illere koştuk ve koşmaya devam ediyoruz şuan bile Adıyaman'dayız. DEVLET kavramını anlamaktan aciz insanlar paylaşımımızı istedikleri yöne çekmektedirler. Ülkemizin başına gelen bu felaketi siyasi malzeme yapanlar çok aşikardır ki depremzedelere yetişmekten aciz klavye başında paylaşım yapanlardır! Şahsi hesaplarımızda depremin başlangıcından beri yardımseverlerin katkısıyla yapılan yardımlar teşvik amaçlı paylaşılmıştır ama bazı güruh bunu görmezden gelmektedir. Fotoğrafta görünen araç şahsi aracımız olup, yapılan yardımlar bazılarının gördüğü kek meyve suyu kadar olmadığını keşke eleştiri yapanları da bir kek dağıtırken, bir çocuk güldürürken görebilseydik. Anlamaktan aciz insanlara yine söylüyorum, bu topraklara aidiyet duyan herkes devlettir, vatandır, bayraktır! Rabbim asrın felaketinde vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Haddini aşan paylaşımlar yapan şahıslar hakkında gerekli hukuki süreci avukatımız aracılığıyla başlatmış olup, vicdanını atanları Allah'a havale ediyorum. Yaralarımızı hep beraber sarmaya devam edeceğiz...'

İlginizi çekebilir ⬇️

Bakan Kurum'a Göre 'Kader' Değil, 'Doğru Zemin-Doğru Teknik'
A Haber'in 'Çadır Tiyatrosu' Görüntüleri Tepki Çekti! 'Çadır 25 Metrekare, Oldukça Büyük'

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
19.02.2023

Yardım etmenin adabı bunu gizlice yapmaktır, sosyal medya hesabından yaptığını milletin gözüne sokanların bunu çıkar amacıyla yaptıkları barizdir. Kadın kolları üyesi Kübra belki partisi kendisini milletvekili yapar, biryerin yönetim kuruluna sokar ya da ihale verir diye kıvranıyor. Maalesef Kübralar dolu ülkemizde.

Pasif Kullanıcı
19.02.2023

Şu Naytının işi kesin bu. Naytın nerdesin esolu . Özledik seni🤣🤣🤣

19.02.2023

bir sen devlet değilsin kadın kolları bilmem ne üyesisin,iki lüks aracınla yapmış olduğun şovunda verdiğin o kıytırık kekler o çocuğun ayağının neden çıplak olduğuna cevap ve çözüm değil

19.02.2023

akp kadın kolları başkanı devlet değildir. Devleti temsil yetkisi yoktur. İnsani olarak herkes ve bizler de elden geleni yapmaya çalıştık. Fakat sosyal medyaya boy boy içerik gönderecek zamanımız olmadı.

TÜM YORUMLARI OKU (41)