Ak Partili Hüsnüye Erdoğan: 'Peygamber Efendimiz de Mideyi Boş Bırakırdı'

Ak Partili eski milletvekili Hüsnüye Erdoğan'ın Kanal 42'deki konuşmaları gündem olmaya devam ediyor. Doğalgaz, elektrik ve akaryakıta muhalefetin büyüttüğü ve sürekli dile getirdiği kadar bir zam gelmediğini savunan Erdoğan'a dün sosyal medyada tepkiler gelmişti. Şimdi ise KYK yurdunda yemek porsiyonlarının küçülmesiyle ilgili soruya “Peygamber efendimiz de mideyi boş bırakın der” cevabını vermesi gündem oldu.

Erdoğan, “Türkiye’de o kadar pahalı bir benzin yok. Muhalefet çok yükleniyor. Vatandaşa bir şey demiyorum ama onların dertlerine derman olacak yine biziz, yine AK Parti, yine Cumhurbaşkanımız önderliğinde yürüyen hak yolunun yolcuları. Geçen yıl doğal gazın birim fiyatı 1.99’du, şu anda 2.33. Doğal gaza zam gelmiştir ama mini mini gelmiştir. Doğal gaz ve elektrik zammını muhalefetin şişirdiğini düşünüyorum. Zam yapılmıyor değil, yapılmak zorunda. Girdi neyse, bir miktar yansıması olacak” demişti.

O sözlere gelen tepkilere burada yer vermiştik: 👇

Zamcık mı? Zamların Mini Mini Yapıldığını Savunan AKP Milletvekili Hüsnüye Erdoğan'a Tepkiler Yükseldi

O tepkilerin ardından Erdoğan'ın KYK yurdunda yemek porsiyonlarının küçülmesiyle ilgili soruya “Peygamber efendimiz de mideyi boş bırakın der” cevabını vermesi de gündem oldu.

AK Parti Konya eski milletvekili Hüsniye Erdoğan KYK yurdunda yemek porsiyonlarının küçülmesiyle ilgili soruya “Peygamber efendimiz de mideyi boş bırakın der” cevabını verdi.

İşte o anlar:

Popüler İçerikler

Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''
Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR
15.10.2021

Siz neden boş bırakmıyorsunuz?

15.10.2021

kilondan anladığım kadariyla bugün çok yemişsin...

15.10.2021

kara cahillere yazmayi unuttum. peygamber kendini aç bırakmazdı. aç kalmak zorunda kalırdı. ne kadar parasi varsa fakirlere dağıttı. boş mideyle durun diyede lafı yoktur aslinda kuranda "ye iç israf etme" ayeti vardir. peygamber doneminde uhud, hendek, bedir savaslari oldu akliniz aliyormu aç ve cılız girdiklerine ne kadar develeri varsa kesip yediler afiyetle girdiler. pergamber örnek veren kara cahillere son sozum peygamber deve binerdi hadi arabanizi satin deve alin binin kara cahiller sizi

15.10.2021

Hatta Peygamber ölmüştür, imkanı olan hemen ölsün

TÜM YORUMLARI OKU (38)