AKP'li Gençler Boykot Çağrılarına Karşı Espressolab'de Kahve İçme Kampanyası Başlattı

Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından tepkiler giderek büyüdü. Protestolarla sokaklara dökülen vatandaşlar, hükümete yakın olarak bilinen bazı markalara ve kuruluşlara da boykot çağrıları yapmaya başladı. Son günlerde sosyal medyada Espressolab’e yönelik boykot çağrıları dikkat çekti. CHP’li Özgür Özel’in Espressolab’i boykot edin çağrısı, markaya olan tepkileri artırdı.

Bunun üzerine AKP'li gençler, Espressolab’i desteklemek için harekete geçti.

Videoyu buradan izleyebilirsiniz:

Boykot çağrılarına karşılık Espressolab, sessizliğini bozarak, "Biz neden boykot ediliyoruz, anlamadık" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Detaylardan bu içeriğimizde bahsetmiştik:

"Boykot" Çağrısı Sonrası Espressolab'ten Kamuoyu Duyurusu: "Neden Boykot Edildiğimizi Anlamadık"

AKP'li gençler ise boykot çağrılarına karşı D&R’dan kitap alıp Espressolab’de kahve içme kampanyası başlattı.

'Bizim markamız bizim gururumuz', 'Kahve bahane, duruşumuz şahane' gibi sözlerle sosyal medyada desteklerini duyurdu. 

O anlar, hızla sosyal medyada gündem haline geldi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir

Fatih Altaylı’dan Çarpıcı İddia: "Kanada Türk Büyükelçiliği Göstericilerden Birinin Pasaportuna El Koymuş"
"Atatürk Bugün Bir Miting Yapsaydı Nasıl Konuşurdu?" Sorusu Yapay Zeka ile Yanıtlandı
Ekrem İmamoğlu’na Destek Eylemine Katılan Gençler, Polislerle Birlikte Kalp Yaptı!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Mustafa Destici'nin "İşe Alırken Evlilere Öncelik Verilsin" Önerisine Gelen İronik Yorumlar
Sahte İsimle 7 Kitap Yazıp Konferanslar Veren Sosyal Medya Fenomeni Cinayet Hükümlüsü Çıktı
KAP’a Resmi Açıklama Yapıldı: Ahlatçı Holding, Yozgat’ta 4 Milyar Dolar Değerinde 41 Tondan Fazla Altın Buldu
YORUMLAR
26.03.2025

sayemizde kitap okumaya başladı akp kitlesi bence bu durum akp için iyi değil kitap okuyan bize oy vermez deyip kitapçıya gitmelerini engellemeleri lazım... siyasal İslam böyledir işte gazze mazze diye kahveci taşlayip sonra kahveci ihya ederler çıkar neredeyse onlar oradadır 😁

26.03.2025

İkisi aynı şey mi? Biri siyonistlerin ve siyonistlere destek verenlerin malı diğeri Türk malı. Tabi merhametten yoksun mühürlenmiş kalpler taşıdığınız için her geçen gün ölen çocuklardan hastanelere düşen bombalardan her ne olursa olsun vatanına toprağına sahip çıkan asıl Müslümanlardan başına bomba yagarken حسبنا الله و نعم الوكيل Diyen günahsız insanlardan size dimi? Kendisi için istemediğini din kardeşi için istemedikçe iman etmiş olamaz.

26.03.2025

bardaklar boş :D

26.03.2025

Poşetlerin Bi çoğuda boş)

26.03.2025

afiyet olsun inşallah kitaplari da okurlarsa 😁

26.03.2025

Gerçekten almış olsalar bile en fazla dekor olarak kullanırlar. :)

TÜM YORUMLARI OKU (100)