AK Partili Belediye Başkanına Saldırı: 1 Kişi Gözaltına Alındı

Kastamonu'da Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, F.Ş. isimli şahsın tekmeli saldırısına uğradı. Saldırgan F.Ş. gözaltına alınırken, Şenol Yaşar ise darp raporu alarak saldırgan hakkında şikayetçi oldu.

'Neden böyle bir saldırı gerçekleştirdiğini bilmiyorum'

İlçede yeni açılan kuaför salonuna hayırlı olsun ziyareti için giden Şenol Yaşar, F.Ş'nin saldırısına uğradı. Yaşar, Pınarbaşı Devlet Hastanesi'nden darp raporu aldı. Saldırgan F.Ş. de polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kuaföre ziyarete gittiği sırada merdivenden inerken arkasından gelen F.Ş'nin sırtına tekme attığını söyleyen Yaşar, merdivenden yuvarlanarak yere düştüğünü dile getirdi.

Yaşar, 'Düştüğüm yerde çok sayıda demir vardı. Allah korudu diyorum. Vücudumun çeşitli bölgelerinde çizikler ve yaralanmalar var. Aramızda herhangi bir husumet yoktu, neden böyle bir saldırı gerçekleştirdiğini bilmiyorum. Şüpheliden şikayetçi oldum' dedi.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Yaşamını Yitirdi
İtalya Başbakanı Meloni'nin Mozambik Cumhurbaşkanını Görünce Verdiği Tepki Viral Oldu
Müzik Grubu Manifest'in Tüm Üyelerine Ayrı Ayrı Hapis Cezası Verildi: Hükmün Açıklanması Geri Bırakıldı
YORUMLAR
07.01.2023

Sonunda..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ