AK Partili Aday Adayının 'Mütevazi' Konvoyu Gündemde: 'İtibardan Tasarruf Etmemiş'

Avukat Devlethan Yazımcı'nın AK Parti milletvekili aday adaylığı başvurusuna konvoyla gelmesi gündem oldu. Vatandaşlar görüntüler için 'İtibardan tasarruf etmemiş' diyerek geçtiğimiz yıllarda Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamaya atıfta bulundu.

Videoda kent caddelerinde gezen Devlethan Yazımcı'ya lüks araçların eşlik ettiği görünüyor. Kendisine ait seçim şarkısı da bulunan Yazımcı'nın çevredeki vatandaşları selamladığı görünüyor.

Görüntülerin paylaşılması üzerine sosyal medya kullanıcıları, Yazımcı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan etkilendiği yorumunu yaptı.

Görüntülere sosyal medya kullanıcılarından gelen tepkiler şu şekilde 👇

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
19.03.2023

Şaka amaçlı pudra şekeride kullanıyorsa bu iş tamamdır…

19.03.2023

Seçmene daha da zenginleşmeye geliyorum alt metnini kusursuz bir şekilde veren klip. Her iktidar kendi orta ve orta üst sınıfını oluşturur. Yalnız bunlar kültürsüz, yoz, kaypak, sonradan görme ve zır cahil oldukları için başka ülkelerdeki gibi burjuva etkisi yaratıp toplumsal değişikliklere ve yeniliklere önderlik etme vasıflarından yoksundurlar. Zenginlikleri başarıya, zekaya ve emeğe değil dalavereye, yalakalık açılarına ve yedirdikleri paya bağlıdır. Görünüş itibariyle kentli ancak zihniyet itibariyle hödüktürler. Sonradan görme olup sermayeye sahip oldukları için geldikleri alt kültürü genele yaymaya çaba sarf eder fakat onu bile beceremezler. Neyse akp seçmeninin büyük kısmı asgari ücretli yoksullar, bu milletvekili adayımı ihale çetesi liderimi belli olmayan zat yoksul seçmenini de düşünerek konvoyun ortasına opel corsa araç eklemiş. Yalnız artık opel corsa yoksulları temsil etmiyor, onun yerine el arabası falan koymaları gerekirdi.

Devlethan ismiyle yanında eşinin tipini de görünce cübbeli hemen kıllandı ve biraz araştırma yaptım çıkan sonuç: Devlethan'ın baba adı İlyas, eşi Begüm'ün baba adı ne? Mehmet Kalyoncuoğlu (klasik Mehmet ismi ve -oğlu vakası) ve her iki aile de hiç şaşmaz soyları gereği yüksek makamlarda. Tüm bu parçaları ve ak dava şovlarını birleştirince gene mi diyorum. Evet gene onlardan.

19.03.2023

vay arkadaş baskasinin zenginlige ile övünürken kendi fakir olan tek milletiz heralde

TÜM YORUMLARI OKU (25)