AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: “İsrail Durdurulmazsa Bölgesel Savaş Çıkabilir”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'da gerçekleştirilen Teknofest'te İsrail'in Lübnan'a saldırılarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sözcü’den Mahir Ağar’ın haberine göre; İsrail'in diğer ülkeleri savaşa çektiğini belirten Çelik, "BM Siyonist zihniyeti aşamıyor" dedi.

Ömer Çelik açıklamalarında şunları söyledi:

“Bugün Gazze’de olan şey insanlığa yönelik saldırıdır. Bütün uluslararası düzenin tehdit edilmesidir. Soykırım hükümetinin BM Genel Sekreteri'ni istenmeyen adam ilan etmesi uluslararası düzene açtığı savaştır. Soykırım durdurulmazsa bölgesel savaş çıkabilir.

İsrail’in kendini savunma hakkı vardır' cümlesi geçersizdir. BM Genel Sekreteri'ni istenmeyen adam ilan edecek kadar pervasızlaşan Netanyahu hükümetidir. İsrail’in güvenliğini sağlamakla ilgisi yoktur. İsrail diğer ülkeleri bölgesel savaşa sokmak istemektedir.

Binlerce kadın ve çocuğun öldürülmesi eylemi durdurulacak görmemektedir. Gerek siber sistemlerin, teknolojinin kullanılışı Netanyahu tarafından insanlık dışı kullanılmaktadır.”

İsrail Ateşle Oynuyor: Suriye’deki Rus Hava Üssüne Saldırı İddiası
Suriye Devlet Televizyonu: İsrail Güçleri Başkent Şam'ı Vurdu!
Savaş Yayıldı! İsrail, Lübnan'ı Karadan İşgale Başladı: Lübnan Ordusu Sınırdan Çekildi

Popüler İçerikler

Metin Öztürk'ten Acun Ilıcalı'nın Galatasaray Çıkışı Hakkında Olay Sözler!
Fenerbahçe'nin İptal Edilen Golünün Ardından Mourinho'dan İlginç Bir Tepki Geldi
Narin Güran Cinayeti Bir Kayıp Çocuk Olayını Gün Yüzüne Çıkarabilir
YORUMLAR
03.10.2024

Türkiye'nin Nato ülkesi olduğunu bile bile , kasten dillendirilmek isteniyormuş gibi, İsral'e davetiye çıkarılıyor gibi, halk alıştırılmak isteniyormuş gibi önce RTE sonra Ömer Çelik konuşuyor. Durum bölge ve gidişat hakkında konuşulması tamam da, bizi sikecekler alt mesajı vermekte ki maksat nedir.

03.10.2024

sizin kaçıp kurtulmak için yapılan bir oyuna benziyor ,yoksa siz bu konuda konuşmak için bile geç kalmış durumda siniz,.😡👎

03.10.2024

Bunlar bizi savasa sokup zaten b*k olan ekonomimize ve her turlu kokusmuslugumuza bahane arayip kacmak istiyolar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ