AK Parti'nin Millet İttifakı Pankartı Hakkında Suç Duyurusu

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, AK Parti Nazilli Gençlik Kolları tarafından asılan ve Millet İttifakı partilerini terörle ilişkilendiren pankart hakkında suç duyurusunda bulundu.

Aydın Nazilli'de AK Parti'nin astığı afiş nedeniyle CHP suç duyurusunda bulundu.

AK Parti Gençlik Kolları, Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir binaya tepki çeken bir afiş astı. Afişte Millet İttifakı'nın yuvarlak bir masa etrafında toplanmasının karikatürize edilmiş görüntüsünde; silah görseli ile terör ilişkilendirmesi yapıldı.

CHP'den suç duyurusu

CHP Aydın Milletvekili ve Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül

Bunun üzerine CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül afişin asıldığı alana giderek açıklama yaptı.

Bülbül açıklamasında, “Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Aydın Nazilli'de yapacağı miting öncesi her seçim sürecinde olduğu gibi provokasyon dolu bir olay yaşandı. AKP Nazilli Gençlik Kolları, Altılı Masa'yı terörle suçlayan çirkin bir pankart astı. Gider ayak bu milleti daha ne kadar böleceksiniz. Ülkenin yarısından fazlasını temsil eden sayın genel başkanları terörle suçlamak haddinize mi? Bu ucube, akıl dışı, zihniyet çürüklüğünün dışa vurumu olan pankart oradan derhal indirilmelidir” dedi.

CHP’li Bülbül, ayrıca afişle ilgili Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduklarını belirtti.

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
04.02.2023

Aktroller ancak böyle ucuz karikatürlerle 6'lı masayı terörle birleştirir. Kendilerininse teröristlerle megri megri söylerken canlı görüntüleri var, tetörist itinin it kardeşini TRT'ye çıkarıp oy istedikleri görüntüler var, terörist itine Sayın dedikleri var, o da yetmedi, Ne istediler de vermedik dedikleri bir başka terörist gurup var. Var oğlu var, yüzsüzler, çabuk unutuyorlar :D

Pasif Kullanıcı
04.02.2023

Pankart asmayı edeplice yarışmayı bile bilmiyorlar…çirkef çamur gırla…

04.02.2023

Bunlar ülkeyi berbat yönetiyorlar Adaleti yuttular Anayasayi tanimiyorlar et peynir 250 TL maaslar zamlar karsisinda eriyor.Kiralar aldi basini gidiyor.Kadin cinayetleri tavan.Patronlara peskes yaptirilan köprüler yollar 30 yil Dolar bazinda ipotekli sorsan akp ye Ülkenin ama degil 5 li cetenin elinde.Bütün bunlara ragmen secimlere odaklanmak yerine cekip gitmeleri lazim.Utanma var mi yok.Hala algiyla iyi niyetlileri kötülüyorlar.Birak siz Allahtan mi vahiy geldiniz yönetimi 20 yildir zorla elde tutuyorsunuz.Sizi Millet nasil sectiyse denediyse ayni seyi 6 li masaya firsat verecektir.Bir de onlari deneyecektir.Derdiniz ne sizin TC yerine Cemaat Devleti kurmakmi.20 yilda halkina hic bir sey veremeyenler bir bes yilda hic bir sey vermeyecekleri gibi daha kötü yaparlar.O yüzden secmen Patrondur ve geregini yapacaktir.

TÜM YORUMLARI OKU (13)