AK Parti'nin Asgari Ücret Açıklamasına Özgür Özel'den Tepki! 'İktidarla Müzakere Kalmadı, Mücadele Edeceğiz'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın asgari ücrete ara zam yapılmayacağını açıklamasına CHP Genel Başkanı Özgür Özel tepki gösterdi. 

Özel, 'Asgari ücrete zam yapmayacak iktidarla müzakere kalmadıysa yapılacak iş mücadeledir. 30 Haziran'da Kocaeli'de yapılacak olan büyük emek mitinginde biz iktidara asgari ücrete zam yapmama tavrının cevabını vereceğiz.' dedi.

Kamuoyunun yakından takip ettiği 'Asgari ücrete ara zam yapılacak mı?' sorusuna yanıt bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Ara zam beklentisine kapıları kapatan Işıkhan, 'Asgari ücret için aralıkta yeniden toplanacağız' dedi.

İlgili haber 👇

Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan'dan Asgari Ücrete Ara Zam Açıklaması: Kapıyı Kapattı!

İktidarın ara zam formülüne kapıyı kapatmasına ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den tepki geldi. Özel, 'Asgari ücrete zam yapmayacak iktidarla müzakere kalmadıysa yapılacak iş mücadeledir. 30 Haziran'da Kocaeli'de yapılacak olan büyük emek mitinginde biz iktidara asgari ücrete zam yapmama tavrının cevabını vereceğiz.' dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in açıklamaları; 📹

Sokak Röportajında Konuşan Kadın: "Gebeririz, Cennete Gidelim Diye Kapandım"
Entellik Artık Eski Moda: Teoman'dan 'Entelektüel misin?' Sorusuna Böyle Cevap Geldi!
Adana'da Tepki Çeken Görüntü! Hasta Koyunu Havaya Atıp Tekmeledi

Popüler İçerikler

UEFA Merih Demiral Hakkında Soruşturma Başlattı: Attığı Golden Sonra "Bozkurt" İşareti Yapmıştı
TRT'den Açıklama Geldi: "Gece 2'ye Kadar Pompa" Sözleri Canlı Yayında Soğuk Duş Etkisi Yaratmıştı!
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Görevinden İstifa Etti
YORUMLAR
26.06.2024

Akp ilk defa doğru olanı yapıyor tabi süreci bu hale getirip çalanlarda kendisi o yüzden muhalefetin bunu yapması ve yaptığında haksız olmaması da ayrı bir doğru ama abicim 11.400 ken verdiğimiz kiralar 9 10 bin bandındaydı daha biz senelik zam yapmadan 2. asgari ücret zammı da ne oluyor insanlar birbirine söz veriyor %100 zam yapmayacağım sizde beni mağdur etmeyin diye akp hırsızlığını örtmek için halkı birbirine kırdırıp duruyor 1 sene kaç ev kundaklandı kaç insan sokağa atıldı cinnetler geçirildi insanlar öldü akp sittir git artık allahın belası müslümanlar defolun artık

26.06.2024

iki ayı boşa geçirdin, kırk yıllık kani olur mu yani

26.06.2024

Olm siz nabıyonuz la?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ