AK Parti Milletvekili Zehranur Aydemir Çocukken Yaşadığı Köpek Travmasıyla Yeni Yasayı Savundu

Sokak köpekleri yasası meclisten geçerken tartışmalar daha hararetli bir hal aldı. AK Parti Milletvekili Zehranur Aydemir'in paylaştığı sokak köpeği travması ise tepkilere sebep oldu.

Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, dün sabaha karşı TBMM Genel Kurulu'ndan geçerek yasalaştı.

Ak Partili Milletvekillerinin yasanın kabulünün ardından gülerek çektirdiği fotoğraf ise yasa karşıtları tarafından tepkiyle karşılandı.

AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir'in çocukken yaşadığı köpek travmasını anlatarak yasayı savunması ise sosyal medyada tepkilere sebep oldu.

Zehranur Aydemir'in paylaşımı şöyle 👇

Ak Partili vekile sosyal medyadan gelen tepkilerin bir kısmı ise burada 👇

Bu içerik de ilginizi çekebilir 👇

Metin Külünk: "Cumhurbaşkanımızın Küresel Ölçekte Hayvan Katili İlan Edilmesinden Endişe Ediyoruz"

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
30.07.2024

bunlar baslarindaki insani peygamber ilan rdip allahın islerine karisip Allahın yarattigina kast edip canını almaya karar vermisler peki sorarim sizlere bu ülkede insana deger verilmiyorken hayvana deger verilsin bari diyorduk peki insan cinayetleride o zaman suç sayılmayacak herkes birbirini kesebilir mi

30.07.2024

Devlet çözüm istese bulur zaten ama neden uğraşsınlar ki en basit yöntem öldürmek varken

30.07.2024

Bugün sayıları neden daha da artmış? Kim neleri eksik yapmış? Hep sokak köpekleri üzerinden gidilir ama rezil ideolojileri yüzünden hazır düzenin içine etmeleri başka sorunları ortaya çıkardı. Kaybolan salgın hastalıklar tekrar tehdit olmaya başladı. Bunların da gündemi meşgul etmesi yakındır.

30.07.2024

Ah kıyamam bunun travma yaşaması köpeklerin öldürülmesi için geçerli bir sebep yani!!! Allah im sana sonsuz inanıyorum ama kusura bakma travmam var verdiğin canı alıyorum o yüzden...çünkü ben böyle bir hakka sahibim çünkü benim travmalarım var! Ah içimden kurduğum cümleleri bir bilseniz!!!

30.07.2024

Ben çocukken mahallede bir sürü sokak köpeği vardı -bu kadını okuyunca gözümün önüne geldi -rahat 7-8 vardı ve hepsi de büyük köpeklerdi.. Hani çeteleşiyor diyorlar ya o türden. Beni sadece kendilerini sevdirmek için takip ederlerdi. Hatta eve kadar beni takip edip, apartmana girip kapımın önüne yatarlardı. Koca koca köpekleri kucağıma alıp tekrar sokağa çıkarırdım komşular kızıp dövmesin diye -bu zihniyet her daim vardı- köpeklere nasıl davranırsan karşılığını o şekilde alırsın bence.

TÜM YORUMLARI OKU (21)