AK Parti İl Başkan Yardımcısı Şahin, İzmir Mitingine Katılanlara Hakaret Etti

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin, Millet İttifakı’nın mitingine katılan vatandaşlara hakaret etti. Şahin, “Sizin gibi haysiyetsizlere bu millet fırsat vermedi, bundan sonra da vermeyecektir… Dün olduğu gibi, 14 Mayıs’ta size öyle bir çakacağız ki, bir daha belinizi doğrultamayacaksınız!” dedi.

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin, Millet İttifakı’nın mitingine katılan yurttaşlara sosyal medya hesabından hakaret etti.

Şahin mitinge gidenlerin videosunu paylaşarak , “İzmir'de bir grup Millet İttifakı militanı, HDP ile girdikleri yatak odalarından çıkıp, mitinge gidiyor anlaşılan! Sizin gibi haysiyetsizlere bu millet fırsat vermedi, bundan sonra da vermeyecektir. Küfürler savursanız da bir yerlerinizi yırtsanız da gideceğiniz yer PKK kucağı! Dün olduğu gibi, 14 Mayıs’ta size öyle bir çakacağız ki, bir daha belinizi doğrultamayacaksınız!” diye konuştu.

Sefa Şahin'in paylaşımı 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Şahin, daha önce de “Hükümet istifa” sloganları atan Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarına ”Paralı köpekler, satılmış şerefsizler. Sizin için güneş doğmayacak" diyerek hakaret etmişti.

AK Partili Sefa Şahin, Fenerbahçe ve Beşiktaş Taraftarını Tehdit Edip Hakaretler Savurdu!

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR
30.04.2023

Beyaz Tv'de de biri çıkıp Kaftancıoğlu'nun kocasının domuz eti yemesinden girdi, CHP'nin İslam'ı bitirmesinden çıktı, hadi onlari kötülersiniz tmm rakipsiniz yahu halkı kötülemek,yaftalamak ne demek. terörist, militan, fetöcu, sürtük dediklerinizden oy isteyende sizsiniz!

30.04.2023

En hafif tabirle onun bunun çocuğu denir bunun gibilere..

Pasif Kullanıcı
30.04.2023

Siz kazanirsanız seçimi demokrasi,biz kazanırsak darbe,siz birçoğunu mitinge parayla getirebildikleriniz seçmen,bizim gibi çıkarı olmadan katılanlar militan. Hadi onu geçtim,28 martta İmralı'ya heyet yolladığınız çıktı ortaya eğer talepleriniz kabul edilseydi Hdp den iyisi olmayacaktı. Hitler'in propaganda bakanı Goebbels size staja gelirdi ya..

TÜM YORUMLARI OKU (37)