AK Parti, Gökhan Zan İçin Yoğun Çaba Harcamış

AK Parti'nin eski milli futbolcu Gökhan Zan'ın İYİ Parti'ye katılacağını öğrenince harekete geçtiği ve Zan'ın kendi partilerine katılması için yoğun çaba harcadıkları öne sürüldü. 

Sözcü yazarı Aytunç Erkin; eski milli futbolcu Gökhan Zan’ın İYİ Parti’ye katılacağını öğrenen iktidar cenahının hareket geçtiğini ve Zan’ın AK Parti’ye katılması için yoğun baskı olduğunu yazdı.

"Milli futbolcu 'korumaya' alındı"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Hatay'da kucaklaştığı Gökhan Zan ve eşi Müge ile önceki gün görüştüğünü ve partiye davet ettİğini belirten Erkin, 'Zan iki saat düşünmek için Akşener'den izin istedi. Sonra da kararını verdi grup toplantısına katılacağını Akşener'in danışmanı üzerinden iletti. Bu arada Gökhan Zan'ın İYİ Parti'ye katılacağını öğrenen iktidar cenahı da harekete geçti. Zan'ın AKP'ye katılması için yoğun baskı yaşandı. Bu arada milli futbolcu 'korumaya' alındı' dedi. 

Zan'ın partiye katılım sürecini yakından takip ettiğini bildiği bir siyasetçiyi aradığını aktaran Erkin, şunları kaydetti:

'Önce, 'Bilmiyorum' dedi… Sonra da 'Aman! Grup toplantısına giderken paylaşım yap' cümlesini kurdu ve anlatmaya başladı. Rozet takılacağı kesindi ama yine de ihtiyatlıydı. Son dakika bir müdahaleden ve 'iknadan' endişeliydi. Biraz sonra telefonum çaldı ve 'Araca bindi, gidiyor' dedi. Sonrasını izlediniz.'

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
23.03.2023

Kendinizi yırtsanız size gelir mi hiç şuursuzlar

23.03.2023

iyi niyetli, yardımsever, dürüst insanlara ihtiyacımız olduğu doğrudur ama bilemiyorum sporcu kimliği ile kalsa, tarafsız ve hiçbir parti ile bağlantısı olmadan kalması daha iyi olurdu gibi geliyor bana şahsi fikrim bu yönde. ama tabi hayırlı olsun bakalım zaman ne gösterecek.

23.03.2023

işte bu yüzden istemiyorum popülarite değil birikim lazım bu işler için. yoksa bende gidip aday olayım

23.03.2023

Akpyle ne işi olur Gökhan Zan'ın.

TÜM YORUMLARI OKU (16)